Precis som C More har några riktigt bra filmer, de har också några riktigt bra serie. Men du är lite osäker på vilken serie du bör titta på dem, har jag här samlat de 10 bästa serien på C Moreenligt mig.

Har du inte redan en användare med C More, då kan du få det att prova gratis i 14 dagar nu. Det inte finns några kopplingar, eller liknande. Så du kan alltid avsluta din prenumeration inom 30 dagar om det inte är för dig. Det är en hel del, eller hur?

1. The Making of the Mob: New York

The Making of the Mob: New York

’The Making of the Mob: New York’ är en maffia fast serie som beskriver och förklarar hur den amerikanska maffian nått den absoluta toppen. Följ hänsynslös gangster lyckliga Luciano tätt på väg till toppen, och kostnaden och priset för att nå dit är stor.

Serien är regisserad av John Ealer har till skyarna, och det finns en garanti spänning till den extremt när maffian inleder en expedition. Det är våldsam och korrupt, men också dramatiskt ända ner till benen. ”The Making of the Mob: New York” är definitivt värt en titt. Du kommer definitivt inte att ångra.

Se serien på C More

2. The White Queen

The White Queen

I detta drama av en rad arena av en illavarslande och makaber maktkamp för att nå tronen av de brittiska 1400-talet. Två starka familjer leda en hjärtlös strid för att nå tronen i kaotiska England. Denna match följs av ’The White Queen’, som är en beskrivning av tre kvinnor som alla ser till.

En av dessa kvinnor spelas av svenska Rebecca Ferguson, som Golden Globe-nominerad. Det finns således garanterad underhållning, drama och hög kvalitet på denna fängslande serie som går över 10 episoder, var och en med en längd på drygt en timme.

Se serien på C More

3. Gåsmamman

Gåsmamman

Svenskarna kan göra thrillers. De har återigen visat med produktionen av ”Gåsmamman”. Den här gången den svenska kvinnan Sonja, som lever ett perfekt liv som blir rörigt problem. Hennes idylliska liv slutar när mannens god ekonomi blir ödesdigra konsekvenser.

Sonjas make, kommer vissa inkomster från marijuana, blir återföring av Sonjas liv. Det är inte en säker industri, och före Sonja och familj vet det, har de problem upp till öronen med polis och gängmedlemmar . Sonja kommer nu att göra allt för att skydda sina barn.

Se serien på C More

4. Versailles

Se Versailles på C More

Om du är i franska intriger och mystik, den ”Versailles” definitivt en rad till dig. När Ludvig XIV: s hov i Versailles slogs en spännande kamp om makten. Den unge kungen som har stora ambitioner är att bestämma kraften i att bygga ett nytt palats strax utanför Paris, men så enkelt som det blir.

Kungen har så många fiender, och hans rike kan inte vara så säker som han går och föreställer sig. Serien utspelar sig i Frankrike, engelsktalande . I rollen som Sun King sett den unga begåvade George Blagden, som bland annat är känd för ”vikingar” och ”Les Miserables”.

Se serien på C More

5. Into the Badlands

Se Into the badlands på C More

’Into the Badlands’ är en serie baserad på en amerikansk framtida samhället. Samhället styrs av lokala baroner, och med dem, de har sina trogna krigare. Två av dessa krigare är soligt och hans adept MK, en tonårspojke. Tillsammans får de en oväntat stor roll i spelet Badlands framtid.

Serien är den senaste produkten från AMC, som också bakom framgången ”The Walking Dead”. ”Into the Badlands” ger dig åtgärd för alla pengar och lovar dig ett drama, kommer du att ha svårt att släppa taget. Medverkande sett kinesisk-amerikansk Daniel Wu, som själv är en stjärna i kampsport.

Se serien på C More

6. Ash vs. Evil Dead

Se Ash vs. Evil Dead på C More

Om du är ett fan av Evil Dead filmer, då du kan säkert även gillar denna skräckkomedi . ”Ash vs Evil Dead” är i själva verket baserad på den välkända filmen. Anti hjälte Ash att vara ute på ett annat uppdrag, som ett nytt hot visas. Den här gången är det ett virus som hotar att utplåna mänskligheten .

Det kommer inte vara tråkigt. Tvärtom kommer det naturligtvis att finnas gott om skratt och kanske också lite skrämmande. Sam Raimi som gjorde filmerna har hjälpt i serien, och han har även riktat det första avsnittet. Om du behöver skratt och spänning, sedan ”Ash vs Evil Dead” är det självklara valet.

Se serien på C More

7. Flesh and Bone

Se Flesh and Bone på C More

Claire är en ung kvinna som bär vissa fruktansvärda hemligheter som gav henne ärr för livet. Det är inte en god cocktail, när på samma gång är en extremt begåvade balettdansös . Dessutom har hon den konstnärliga, men också extremt tuff Paul som dansinstruktör . Hur långt kommer Claire gå för att lyckas?

I en framträdande roll är Ben Daniels, som bland annat är känd för filmen ”Locke” och serien ”House of Cards. ”Flesh and Bone” är showen svar på den magnifika filmen ”Black Swan”, som av många betraktas som ett mästerverk . ”Flesh and Bone” har verkligen potential att nå samma höjd.

Se serien på C More

8. The Office

Se The Office på C More

’The Office’ har i över ett decennium varit en av de stora serier på marknaden. Detta beror på att de flesta av alla humoristiska och avkopplande strategi som serie. ”The Office” är full av humor, besvärande och tåkrummende kommentarer som ger gott humör hos tittaren. Du kan säkert luta sig tillbaka i soffan.

”The Office” sker främst i pappersföretaget Dunder Mifflin, där chefen Michael Scott befinner sig cool, rolig och mycket snyggt. Sanningen är dock bara en sekund. För Michael är verkligen irriterande, häftig och självcentrerad . Byrån har stort erkännande i branschen och är ett måste för alla serieälskare. Det finns även en brittisk version.

Se serien på C More

9. House

Se House på C More

House ger dig spänning och mystik för alla pengar. Det måste vara slutsatsen efter den serien, nu i sin åttonde säsong, har återigen visat sig bäst. ”House” som sjunger på sista versen har terroriserat folk för spänning med sin oförutsägbarhet. Det har gett skapare David Shore en plats bland de stora i serien industrin.

”House” är om läkaren Gregory House. Gregory är ett geni inom sitt område, och därför han är chef för ett team av läkare. Men Gregory är blyg och skulle helst inte ha mycket med sina patienter att göra. Ibland avvisar han även några som han inte tycker är intressanta. Hans professionalism och ibland bisarra metoder har dock gjort honom ökänd i miljön.

Se serien på C More

10. Mad Men

Se Mad Men på C More

’Mad Men’ är mest sannolikt ett namn som är bekant för de flesta serieentusiaster. Sedan starten 2007, serien har väl betraktas och räknas bland de allra bästa. Det har bland annat resulterat i fem Golden Globes, där huvudrollsinnehavaren Jon Hamm har vunnit två av dem. Nyligen här i 2016.

Serien handlar om Don Draper, som är det största namnet i reklam. Han har framgång i affärer och är bra på att vrida kvinnorna runt sitt lillfinger. Men som med allt annat, måste reklambranschen att utveckla och Don Draper kämpa hårt för att behålla sin ställning som den största.

Se serien på C More