Netflix är en riktigt bra streamingtjänst med stort utbud av filmer och serier men någon gång kommer man bara till en punkt då man gärna vill se något annat och därför vill ta en paus från streamingtjänsten. Men vad finns det då för alternativ till Netflix?

I denna artikel tittar vi på de 3 bästa alternativen till Netflix. Jag har valt att dela upp det i det bästa alternativet för serier, filmer och för barn.

Viaplay (seriealternativ)

Netflix-alternativ-Viaplay

Är du galen i serier men har kört lite fast i serieutbudet på Netflix, så ska du prova Viaplay. Viaplay är en nordisk streamingtjänst som erbjuder möjligheten att streama filmer, serier och sport. Men det är i synnerhet deras utbud av serier som är imponerande. Här hittar du bland annat serier som The BlacklistThe Walking DeadStartUpHouseMr. Robot och många fler.

Utöver deras serier så erbjuder de även ett riktigt fint filmutbud och du kan till och med hyra de allra nyaste jättesuccéerna hos dem. Utöver det så kan du även streama sport från över 20 olika sportligor (bl.a. Superligaen och Premier League).

Du kan prova Viaplay 100% gratis i 14 dagar och du binder inte upp dig till ett abonnemang. Du kan när som helst säga upp ditt abonnemang innan provperioden löpt ut.

Prova Viaplay gratis (ingen bindningstid)

C More (filmalternativ)

C-more-Netflix-alternativ

Är det film du söker så är det C More du ska prova då de fokuserar speciellt på film (och det finns film till såväl vuxna som barn). Här hittar du nämligen många av de senaste jättesuccéerna, som du kan streama med ett abonnemang hos dem. Med det sagt så har de även ett ganska bra serieutbud (dock inte lika bra som Viaplays serieutbud).

Om du gillar golf så kan du även få ett paket hos C More, som ger dig möjlighet att följa alla de största golfturneringarna live på nätet. Då kan du följa de största golfturneringarna som t.ex. THE PLAYERS, FedEx Cup m.fl. med svenska kommentatorer.

Just nu kan du prova C More gratis i 14 dagar utan någon bindningstid.

Prova C More gratis (ingen bindningstid)

SF Kids Play (barnalternativ)

SF Kids Play

Netflix har gjort väldigt mycket för att få ett brett utbud av barnserier och barnfilmer tillgängligt. Om du därför har använt Netflix som underhållning till dina barn så kan jag rekommendera dig att byta till SF kids Play eller i alla fall använda det som ett alternativ. Det är en streamingtjänst enbart avsedd för barn, med ett hav av de mest populära barnfilmerna och barnserierna just nu.

Det finns bland annat innehåll som Alfons Åberg, Emil från Lönneberga, Brandman Sam och några av de mest populära Astrid Lindgren-filmerna såsom exempelvis Bröderna Lejonhjärta och Pippi Långstrump.

Allt detta kan du få till dina barn för bara 69kr./månad men du behöver inte besluta dig direkt eftersom de nämligen erbjuder en gratis provperiod på 30 dagar. Provperioden är utan bindningstid så du kan bara säga upp abonnemanget när du känner för det.

Prova SF Kids gratis (ingen bindningstid)

Det var de 3 bästa alternativen till Netflix. Jag hoppas att du kan använda dem till något, om inte annat så kan du prova dem gratis och därefter besluta dig. Om du har några frågor så är du välkommen att skriva en kommentar här nedanför.