Om du vill se en bra film i dag, så ska du veta att C More har några av de bästa filmerna. Jag har samlat de 10 bästa filmer på C More, enligt min mening.

Har du inte en C More konto i förväg, inte vara ledsen. Du kan nämligen skapa ett konto och prova C More i 30 dagarna. Det innebär att du kan se alla filmer på listan, och en mängd andra filmer och serier.

1. The Imitation Game

The Imitation Game på C More

Imitation Game är en Oscar-vinnande drama thriller om matematiskt geni Alan Turing, som under andra världskriget kommer att vara anställd av den brittiska underrättelsetjänsten för att bryta den tyska Enigma koden.

De kan i själva verket bryta Enigma koden, kommer de att kunna höra allt tyskarna säga över sin radio. På så sätt kan till exempel få reda på när och var tyskarna attackerar nästa gång. Alan är ett team av genier – bestående av särskilt utvalda män och kvinnor Joan Clarke – att hjälpa till med kodebrydningen. Men trots att de arbetar på klockan, är det dags mot dem, och kampen för att avsluta kriget genom sin kod bryta verkar mer och mer omöjligt.

Alan Turing är idag anses vara en av de främsta pionjärerna i utvecklingen av modern datateknik. Han spelas av Benedict Cumberbatch, som ni kanske vet från TV-serien Sherlock Holmes.

Se filmen på C More

2. Captain Phillips

Captain Phillips

Tom Hanks blir en gammal man, men han kan säkert fortfarande väl leverera en bra filmupplevelse. I denna film baserad på verkliga händelser, spelar han kapten Richard Phillips.

Det handlar om den sanna historien om hur den första amerikanska containerfartyg i 200 år, kapades av somaliska pirater. Det följer situationen ombord den amerikanska containerfartyget Maersk Alabama. Där kapten Phillips måste göra vad han kan lugna sin besättning, och förhandla med den somaliska pirat kapten.

Det är en spänd gisslandrama utspelar sig, och verkligen spännande att följa. Du får en god inblick i hur det faktiskt ägde rum ombord på Maersk Alabama tillbaka under 2009.

Se filmen på C More

3. Gravity

Gravity på C More

Gravity vann 2014 7 Oscars och var nominerad i 10 kategorier. Bland annat vann Oscar för bästa ljud och bästa visuella effekter. Förutom det vann utmärkelser både på Golden Globe Awards och BAFTA.

Filmen utspelar sig i rymden där en astronaut och en ingenjör tvingas göra några utan inför dike reparationer på deras rymdskepp. Men när något går fel under reparationen och kastas bort från rymdstationen , lämnade de helt ensamma i rymden. De svävar på runt i bara sina rymddräkter , med en begränsad mängd syre.

De två huvuduppgifter är upptagna är stjärnorna George Clooney och Sandra Bullock. Sandra Bullock blev nominerad till en Oscar för sin kvinnliga huvudrollen. Det är en spännande och intensiv rymd drama, med fantastisk grafik och undervisning.

Se filmen på C More

4. About Time

About Time på C More

Ingen topp 10-listan utan en riktig romantisk film. Det är inte en vanlig romantisk film. Det finns en bra twist fantasi i denna film som fungerar riktigt bra. Det är chefen för den mycket populära aromatiska-film Love Actually, och med ett resultat på 7,8 på IMDb är värt en titt.

Filmen tar huvudpersonen Tim, att han kan resa fram och tillbaka i tiden som det passar honom. Han är alltså möjligheten, vid en ålder av 21 år, att ändra sin egen livstid. Han beslutar dock att använda denna speciella förmåga att finna sig en flickvän, och tänkte att det skulle göra hans liv mycket bättre. Men det är aldrig riktigt som du tänker, och de gör inte för Tim.

Med filmen är Rachel McAdams, som är känd från många andra romantiska filmframgångar, inklusive den bärbara datorn och Vol. I den här filmen spelar hon mot Domhnall Gleeson, som är relativt okänd.

Se filmen på C More

5. Natt på museet 3: Gravkammarets hemlighet

Nat på museet 3

Natt på museet en Natt på museet 2 och nu Natt på museet 3. En film om en museem där utställningar kommer till liv på natten och museemsvagten prata och arbeta tillsammans med dem.

I 1’eren upptäcka nyutnämnde museum vakt Larry museet kommer till liv på natten. I två Bugatti skulle han bryta sig in i en annan museum att spara 2 visar tecken från att ställa ut på ett nytt museum. I den tredje filmen i serien tar ett nytt äventyr på museet. Att möta karaktärerna från de tidigare filmerna, men även träffa nya karaktärer med nya och intressanta personligheter.

Natt på museet är en riktig familj filmer som är upp för en mysig kväll i sällskap med familjen. Det tar dig ut på en riktigt bra äventyr, och det finns gott om komedi i filmen också. Huvudpersonen är besatt med Ben Stiller, som även är känd från Zoolander och Tropic Thunder.

Se filmen på C More

6. Hobbitten 3: Femhäraslaget

Hobbitten 3

Den tredje filmen i serien äventyr filmerna The Hobbit är nu på C More. Hobbit utspelar sig några årtionden innan Sagan om Ringen filmerna utspelar sig. Det är berättelsen där vi lär universum att veta, och inte minst Bilbo, Gandalf och Legolas.

Bilbo har sedan länge försvunnit med dvärgar från sin lilla vistelse i Shire. De har nu nått den sista striden av Erebor, dvärg fästning fylld med guld, som ligger i Lonely Mountain. Nu när draken är besegrad, är det inte bara de dvärgar som har intresse i Erebor och dess rikedomar. Den sista striden på berget kommer att stå mellan dvärgar, människor, alver och orcher.

Det är chef för Lord of the Rings filmer Peter Jackson som också regisserat Hobbit filmer. Med filmens välkända skådespelare som Ian McKellen (Gandalf), Martin Freeman (Bilbo) och Orlando Bloom (Legolas).

Har du inte sett The Hobbit 1: en oväntad resa och The Hobbit 2: Smaugs ödemark, så att du kan titta på dem på Viaplay och Netflix.

Se filmen på C More

7. Kvinnan som försvann

Kvinnan som försvann på C More

I ett litet samhälle i en amerikansk förort, alla medier fångas av fallet med den kvinna som försvann . Det är en riktigt spännande och mystiska brott drama film, och det har också fått 8,1 på IMDb.

Nick Dunne och Amy Dunne lever uppenbarligen en helt normalt liv. De är ett ungt gift par utan barn. Men en dag försvinner Amy plötsligt, och det verkar det kan vara ett brott. Eftersom de bor i ett litet samhälle, får du det snabbt hela staden uppmärksamhet och den annars trevlig och sympatisk Nick följer nu misstänkt för att ha något att göra med hans fru försvinnande att göra. Alla också visa sig vara helt annorlunda än det ser ut.

Det är en super välspelad kriminaldrama med Ben Affleck och Rosamund Pike i stöd roller som paret Nick och Amy. När du har sett filmen du sitter ganska förvånad tillbaka, och hade inte tänkt utvecklingen av filmen. Jag kan starkt rekommendera ”Gone Girl”.

Se filmen på C More

8. Molnigt med köttbullar 2

Molnigt med köttbullar 2

Lite till de unga måste också vara. Det förväntar friakadeller är en animerad film producerad av Sony. Den första filmen har nominerats till en Golden Globe Award för bästa animerade och två Bugatti har nominerats till både en BAFTA och Annie utmärkelse.

I den första filmen uppfinner något galet vetenskapsman Flint, en maskin som gör det att regna med köttbullar. Detta medför emellertid många problem och är inte framgångsrik uppfinning Flint hade hoppats. I den här filmen har han varit anställd av sin idol Chester V, men tyvärr måste lämna positionen. Han beror på att det har rapporterats att hans maskin som gör det regn med mat stå någonstans och producera farliga djur gjorda av mat. Han måste nu ta bort för att lösa problemet och det är början på ett äventyr.

Det är rigitg underhållande och rolig film för de små, men också ungdomar och vuxna kan njuta av det.

Se filmen på C More

9. Wild

Wild

Reese Witherspoon, som i allmänhet är känd för många aromatiska-komedier, kommer i denna film av en mycket lång promenad genom vilda landskap.

Hon spelar den unga kvinnan Cheryl som nyligen har upplevt en personlig tragedi. Hon dras ut på sitt livs längsta resan genom att förändra och kuperat landskap och flyttar totalt 1100 mil alltså nästan 1800 km till fots.

En film i linje med ”Into the Wild”, där du följer en kvinna som behöver uppleva något nytt och övervinna det som tidigare hänt i hennes liv. Det har 2015 varit nominerad till två Oscars, en Golden Globe och BAFTA Award 1.

Se filmen på C More

10. The Maze Runner

The Maze Runner

Maze Runner är en annan populär Ungdomsbog som har gjorts i filmer. Det är i samma genre och stil som The Hunger Games och divergerande serier, som också bygger på böcker. Om du omfattas av dessa filmer, The Maze Runner gillar också.

Det handlar om en grupp unga människor som alla fångad i mitten av en gigantisk labyrint. Här byggde ett samhälle där de växer och lever av de resurser som finns tillgängliga i mitten av labyrinten. Varje månad kommer det att finnas, emellertid, en ny person upp från en lucka i marken som inte kan minnas vem han / hon är eller var han / hon kommer från. När de får vetskap om att det inte kommer att skickas fler människor upp ur luckan, blir de desperat att hitta en väg ut ur labyrinten. Oavsett om de lyckats, kan du även se.

Hove karaktär spelas av Dylan O’Brien, känd från filmen ”The Praktik” och ungdoms serien ”Teen Wolf”. Förutom honom finns det en hel del nya och duktiga agerar talanger i filmen.

Se filmen på C More

Det går inte att hitta en bra film här, så se även min lista över de 10 bästa filmer av Viaplay.

Det är min syn på de 10 bästa filmer på C More. Verkar du saknar en eller flera filmer på listan, skriver titeln i kommentarrutan och vi kommer att lägga till den i listan.