Vill du hitta en bra barns serie för ditt barn, så ska du se denna lista. För jag har samlat en lista över 9 bra barn serien (båda med gamla klassiker samt nyare serier) du kan även se helt gratis.

De kan nämligen ses antingen via Viaplay och SF Kids. Här kan du nämligen skapa en gratis användare i 14 och 30 dagar (utan band, kan du alltid avsluta din prenumeration om du inte vill fortsätta).

Svampbob Fyrkant

Svampbob Fyrkant

Svampbob Fyrkant om huvudpersonen med samma namn och hans liv längst ned i Stilla havet. Svampbob bor i staden Trosa med sina vänner, som också spelar en viktig roll i serien, eftersom det handlar om deras liv i och runt staden. Svampbob är otroligt energisk och optimistisk, och drakar i varje avsnitt av nya Eventur.

I serien möten, bland andra Svampbob hussnegl Gary, Svampbob bästa vän Patrick och Crunchy krabba, som arbetar på den lokala fisk burgare bar, där Svampbob och Patrick kommer ofta. Serie universum är lätt att känna igen, vilket även gäller för tecken som har egenskaper som gör dem lätta att skilja från varandra.

Se serien gratis

Avatar: Den siste luftbändaren

Avatar: Den siste luftbändaren

Avatar: Den siste luftbändaren handlar om Aang, som försöker balansera mellan elementen jord, eld, vatten och luft. Aang är den enda som kan behärska alla fyra elementen, vilket innebär att han är den enda som kan balansera och stoppa det kommande kriget. Detta visar sig vara svårt.

Aang är en fruktansvärd tidspress från en komet som kan ge ildmesteren makt att avsluta kriget. Detta innebär att Aang måste lära elementen veta innan det är för sent och före slutet av seklet av krig. Serien följer Aangs kämpar för att stoppa kriget leds av onda ildmester.

Se serien gratis

Paw Patrol

Paw Patrol

Paw Patrol handlar om de sex medlemmarna i Paw Patrol, som är ute på uppdrag för att skydda sin stad. Patrullen består av Alex och fem hundar har en otroligt stark vänskap, och som alltid fungerar bra tillsammans när de behöver för att lösa problem.

I serien följer vi pojken Ryder, som har den rätta tekniken. Han leder för sex varumärket förföljer räddningsaktion . Till en man, de arbetar hårt för att bistå i den spännande staden Adventure City. De huvudteman är att du måste vara bra och hjälp medborgare, medan det finns ett starkt fokus på god vänskap.

Se serien gratis

Pingvinerna från Madagaskar

Pingvinerna från Madagaskar

Pingvinerna från Madagaskar handlar om humoristiska pingviner är kända från den animerade filmen Madagaskar. Serien följer de fyra pingviner Skipper, Kowalski, Privat och Rico på ett äventyr i djurparken i New Work. De tar dig på ett äventyr med massor av festande, kul och roligt.

De fyra pingviner har var sin egen personlighet, vilket tydligt lyser igenom i serien, vilket gör dem kul att följa ut på äventyr. Serien har en humoristisk uttryck som gör det roligt att titta på både stora och små barn, och garanterat att få dig att le, eftersom endast de kan.

Se serien gratis

Byggare Bob

Byggare Bob

Serien om Byggare Bob handlar om Bob Builder och hans team av Bucket, Rumpelstiltskin, Drum, Crane Berg, alla bygga maskiner med unika personligheter. Serien handlar om lagets arbete att bygga, reparera och renovera olika saker i staden, liksom på de problem som uppstår i samband därmed.

Laget träffas regelbundet utmaningar – men gör det hela tiden eftersom de arbetar tillsammans. Serien belyser egenskaper konfliktlösning och samarbete, vilket avspeglas i Byggare Bob och hans team lösning på de problem som de stöter på. Serien utspelar sig i en mysig universum och kan ses av barn i alla åldrar.

Se serien gratis

Greta Gris

Greta Gris

Greta Gris är om Greta och hennes familj och vänner, alla olika arter av däggdjur. Greta bor med sin lillebror George, mor gris och far gris och är glada att hoppa i mudderpytter, leker med sin nalle och klä upp. Peppa Pig tar i varje sektion på äventyr med sina vänner.

Varje avsnitt behandlar ett nytt äventyr. I ett avsnitt, Greta Gris hitta för att spela basket, medan hon i andra avsnitt tar att Kartoffelby eller besöka Mr Rævs butik. Greta Gris är alltid positiv och glad och verkar inspirera över även de minsta vardagliga saker, vilket gör henne mycket nådigt.

Se serien gratis

Star Wars: The Clone Wars

Star Wars - The Clone Wars

Denna serie tar oss till den världsberömda Star Wars universum, som de flesta människor vet lika väl. Serien är animerad och erbjuder gott om vackra och spännande scener från kampen mot det onda federation. Handlingen utspelar sig mellan händelserna i de två filmerna Klonerna anfaller och Sith hämnd.

Serien följer den unga begåvade Jedi lärling Anakin Skywalker, som är bland de ledande i kampen. Han försöker med sin herre Obi-Wan Kenobi och den andra från den demokratiska republiken för att hitta och fånga de ansvariga, som försöker förstöra universitetet ordning, som vi känner den.

Se serien gratis

Äventyrsdag

Äventyrsdags

I Adventure Time, vi in i en magisk värld, där vi möter de förmågor och varelser som vi inte ser i vardagen. Serien följer huvudpersonerna , den 14-åriga Finn och hans magiska hund Jake. Vi stift bekant också med intressanta karaktärer som Iskongen, Princess Sukkermås och många fler.

Även hund Jake är något äldre än Finn, kommer inte att skonas vid äventyrare. De intressanta karaktärer är alltid nyfikna och därför har vi tagit flera äventyrliga upptäcktsfärder . På dessa resor finns det alltid massor av spännande saker, så bara luta dig tillbaka och följa med.

Se serien gratis

Alfons Åberg

Alfons Åberg

I TV-serien om Alfons Åberg följer ung pojke som faktiskt kommer från en serie barnböcker från Cunilla Bergström. Alfons Åberg bor ensam med sin far och är i grunden en vanlig pojke. Ändå Alfons Åberg vän Swipper som bara han kan se.

Far och son gör riktigt bra, men i serien olika sektioner kan både uppträda som både vuxna och barn. Serien handlar om Alfons Åberg och hans fars liv i vardagliga situationer och i vilka situationer många vanliga hem möter. Till exempel, lär han att det inte finns några spöken.

Se serien gratis

Se också listan med de bästa barnfilmer. Har du en fråga, skriv ner i kommentarerna.