C More är en del av Groupe Canal+. De har en mängd filmer, serier och sportkanaler som finns i Europa via olika TV-leverantörer. Alla de visar filmer och serier på sina kanaler kan strömmas på nätet via sin streamingtjänst som heter C More. Det är en abonnemangsbaserad streamingtjänst som ger tillgång till de senaste filmerna och serier från Hollywood och runt om i världen.

Prova C More gratis i 14 dagar.

Den kostnadsfria provperioden gäller för nya användare. Du kan därför inte använda erbjudandet tillsammans med ett existerande abonnemang. Med den kostnadsfria provperioden får du tillgång till alla deras filmer och serier. Det finns ingen bindningstid på abonnemanget så du kan säga upp det precis när du vill.

Är du inte intresserad av att fortsätta ditt abonnemang dina 14 gratisdagar ska du säga upp ditt abonnemang senast dag 14 för att undvika att 99 kr dras från ditt kort för nästa period.

Prova C MORE gratis i 2 veckor

C More val av serier

C More har en stark urval av serier och i synnerhet film. C More har avtal med några av de största och bästa producent, film- och serie företagen i världen, betyder det att de kan erbjuda dig de senaste storfilmerna och serier från Hollywood. De fokuserar på strömmande innehåll för film och serieentusiaster samt barn och familjer. Du kan titta på vår samling av de 10 bästa serien på C More.

C More val av filmer

Det är särskilt C More’s val av filmer är anmärkningsvärt. Du kan alltid hitta de senaste storfilmerna från Hollywood så snart de publiceras. Gelfraktionen de själva som streamingtjänsten har alltid innehåll som är mest up-to-date. Vi har gjort en samling av de 10 bästa filmer på C More enligt oss.

Tekniska specifikationer

Innan du bestämmer dig för att köpa en tillgång till en streamingtjänst, är det skönt att veta vad som krävs för att strömma den bästa kvaliteten, och Internet-anslutning du ha mm. C More fungerar som en allmän regel på alla enheter, i alla webbläsare, men om du vill vara på den säkra sidan är det en god idé att följa deras rekommendationer.

Internet hastighet

Minsta Internet hastighet rekommenderas att se C More är 0,5 Mbit. Om du vill strömma i bästa HD-kvalitet rekommenderas att Internet hastighet är åtminstone 5 Mbps.

Webbläsare

C More rekommenderar att du använder sin streamingtjänst i Internet Explorer el. Firefox om du sitter framför en dator, och Safari eller Firefox som webbläsare om du sitter framför en Mac.

Programvara

För att du kan strömma från C More, måste du installera Silverlight kontakten på din PC eller Mac. Det är verkligen att få denna plugin, men du kan också kortfattat läsa om vad Silverlight är? och hitta en säker länk för att ladda ner.

Priser och abonnemang

Hos C More kan du välja mellan 4 olika abonnemang som har sitt unika innehåll att erbjuda. De 4 paket innehåller allt från filmer och serier till sport till golf. Du kan välja mellan dessa 4 abonnemang:

  • Filmer och serier
  • Sport, filmer och serier
  • Sport
  • Golf

Nedan kan du läsa mer om de 4 abonnemang och vad du får uppleva de olika paketen.

Filmer och serier

Filmer är deras standard abonnemang som kostar 99 kr. En månad. Det ger tillgång till köra C Mores arkiv av filmer och serier som består av några av de senaste och mest populära filmer och serier.

Sport, filmer och serier

Här får du allt i ett abonnemang. Du kan få tillgång till hela arkivet av filmer och serier, liksom möjligheten att titta på live och on-demand sport bland sport C More har. Bland annat sportaktiviteter såsom fotboll, ishockey och handboll, både nationellt och internationellt kan du se. Det totala paketet kostar 449 kr. En månad.

Sport

Sport abonnemang kan du se en massa olika sporter lever och på efterfrågan. Detta är en fotboll, ishockey, handboll, tennis och golf har du möjlighet att se en hel del. Alla dessa sporter kan leta efter bara 399 kr. En månad.

Golf

Deras senaste och nyaste alternativet är golf abonnemang. Med golf abonnemang till C More för endast 99 kr. En månad kan du titta på live och on-demand golf från världens största golftävling PGA Tour. Du kan också se golf från en rad mindre turneringar sådan Nordea Tour.

Prova C MORE gratis i 14 dagar