Surfplatta har blivit mycket populär som leksaker för barn. Det finns ett hav av appar som hanterar både underhålla och undervisa barn en hel del. Men tabletten är verkligen bäst för barnen? Vi har tittat på i den här artikeln, där vi har hittat de bästa omslag för att skydda en surfplatta för barn ibland lite omild behandling och andra tillbehör finns det en fördel att ha till surfplatta för barn.

#1 Kurio Tab 2 – Surfplatta för barn

INTOY Kurio surfplatta barnDet finns inte många surfplatta utformad speciellt för barn, men denna surfplatta från INTOY är speciellt utformad för barn. Den innehåller en mängd olika spel och aktiviteter som är både roligt och lärorikt för barn i små ålder. Det finns en bra skärmstorlek på 7 inches, vilket är perfekt för barn. Dessutom är det möjligt att ta bilder med den och lagra upp till 8 GB utrymme på det.

Den finns i två olika färger, blått och svart, och gummi bumberen runt om surfplattan ger tillräckligt för att tåla att tappas och tål hårdare behandling av barn. Samtidigt gummi kanten en bättre grep för barnet, och du behöver inte göra ytterligare investeringar i ett hölje.

Pris: 1.149,00 kr.

Finns hos Babyland.se

#2 Denver TAQ Kidz surfplatta för barn

Denver surfplatta barnDetta 9″ surfplatta från Denver är speciellt utformad för barn. Du är förinstallerad programvara KIDO’Z, som också är speciellt utformade för barn och därmed skapa med särskilda begränsningar.

Du kan logga in och hämta program från Google Play databas och det finns gott om utrymme för att ladda ner program med en total kapacitet på 8 GB, och om du vill ha extra utrymme kan lägga till ett SD-kort och få upp till 32 GB utrymme. Det finns också möjlighet att ladda upp sina egna e-böcker, ljudfiler och videofiler, som Denver TAQ surfplatta för barn stöder de flesta format.

Det är den näst bästa surfplatta som utformats speciellt för barn. Med gummikanter runt och en vikt på endast 586 gram är bra för barn i alla åldrar.

Pris: 990,00 kr.

Finns hos CDON.COM

#3 Samsung Galaxy Tablet

Samsung Galaxy surfplatta barnSom nämnts är det utvecklat många surfplatta speciellt för barn. Samsung Galaxy surfplatta kan justeras specifikt för barns användning, så det blir en hel del begränsningar på den. Därför är det också en mycket bra val, särskilt för barn i den äldre åldersgruppen .

Till detta Samsung Galaxy surfplatta kan också dölja en särskild barn lock, som säkerställer en bra mottagning alla förluster av liv och matavfall. Du kan läsa mer om pärmen längre ner de tillbehör barn surfplatta. Det är möjligt att ställa in tabletten att visa begränsat innehåll.

Pris: 1.664,00 kr.

Finns hos Proshop

#4 Apple iPad surfplatta

iPad surfplatta barniPad är en av de bäst säljande surfplatta på marknaden. Det är en super val som en enda surfplatta i familjen, eftersom det tjänar många syften och barn också kan lätt använda den. Alla iPads kan göras inskränkningar så att barn inte har tillgång till allt och därmed undvika stora räkningar inifrån appar och plötsliga ändringar i inställningarna.

iPad är också en dyrare modell än 2 ovan surfplatta, men det kan också vara mycket mer exakt varför det är en bra familj iPad. Både iPad Air och iPad pro modell är bra för barn, kan du också välja iPad Mini så du bör bara vara medveten om att skärmen kommer att vara betydligt lägre. Vi rekommenderar att köpa en iPad Air, eftersom det är billigare än Pro-modellen, men har samma skärmstorlek. Om du köper en iPad för ditt barn, lönar det sig att köpa ett barn täcker för det, se mer nedan.

Pris: 4.185,00 kr.

Finns hos Proshop