Efter Fifty Shades of Grey har det vällt fram en mängd erotiska ljudböcker. Faktiskt så många att det kan vara svårt att skilja de bra från de dåliga. Därför har jag gjort arbetet åt dig, och här samlat ihop de 5 bästa erotiska ljudböckerna.

Alla 5 ljudböcker kan streamas hos Bookbeat, som du kan prova gratis i 14 dagar. De flesta av ljudböckerna kan också läsas som e-bok hos Bookbeat.

1. Fifty Shades of Grey

Fifty Shades of GreyVi kan inte utelämna bästsäljaren ’Fifty Shades of Grey’, vilken har sålts i fler än 20.000.000 exemplar bara i USA. I denna erotiska roman följer vi den unga litteraturstudenten Anastasia som inleder ett passionerat, men samtidigt komplicerat förhållande med den framgångsrike affärsmannen Christian Grey.

Tillsammans ger de sig ut på en känslomässig och fysisk resa på Christians villkor. Anastasia upptäcker i sinom tid att Christian döljer mörka sexuella fantasier, och trots att hon i början är avvaktande kan Anastasia inte undertrycka sitt eget våldsamma begär.

Lyssna gratis på Bookbeat

2. Grey

GreyEfter att ’Fifty Shades of Grey’ tog kvinnor med storm över hela världen, började många av bokens fans att efterfråga en ny bok i serien. Framförallt ville de många läsarna gärna höra den spännande och erotiska berättelsen från Christian Greys perspektiv. Och denna utmaning tog den bästsäljande författaren E.L. James lyckligtvis vid hornen.

Det har resulterat i denna pirrande bok och ljudbok med titeln ’Grey’, i vilken vi följer den framgångsrike affärsmannen och upplever hans sida av berättelsen,från den dag han möter den unga och förförande Anastasia. Om du njöt av ’Fifty Shades of Grey’, bara måste du uppleva också denna bok.

Lyssna gratis på Bookbeat

3. Gåvan

Gåvan’Gåvan’ är den första delen i den populära erotiska berättelsen författad av Susanne Ahlenius. Maria är en framgångsrik kvinna inom förlagsvärlden, men i privatlivet går det inte riktigt lika bra. Hennes förhållande till partnern Eric har spårat ur, och hon börjar därför ifrågasätta om hon någonsin har älskat honom.

Hennes barndomsvän, John, gör inte tillvaron lättare då han väcker upp känslor i henne som hon trodde att hon hade begravt för länge sedan. Under en weekendresa blir hon tvungen att välja. Ska hon lyssna till sitt hjärta eller borde hon följa förnuftets stämma?

Lyssna gratis på Bookbeat

4. Utvald

Utvald’Utvald’ av Meridith Wild är den första delen i den populära serien om den unga entreprenören, Erica, som är van vid att klara sig själv. Så när hon står framför en panel av investerare, som kan hjälpa henne med uppstarten av hennes företag, är hon inte förberedd på att bli knäsvag vid mötet med Blake Landon.

Blake Landon är miljonär och van vid att få vad helst han önskar. Han blir betagen av Erica och kastar sig ut i en hård kamp för att vinna hennes tillit. men då han upptäcker en mörk hemlighet i Ericas förflutna försätts hela det liv, som Erica har kämpat för att skapa, i fara.

Lyssna gratis på Bookbeat

5. Älska och förlåta

Älska och förlåtaI ’Älska och förlåta’ möter vi en vacker, ung, rik och berömd konsertpianist. Men berömmelsen har haft ett pris. Ett mycket högt pris. Så när hennes ambitiöse far dör, känner sig Vanessa dragen tillbaka till sin mor och hemort. En ort hon revs bort ifrån som 16-åring.

Hon hoppas därför kunna finna svar på mängder av frågor, så att det förflutna kan vila i frid. Men i denna ort finns massvis av oavslutade förhållanden, och ett av dem dyker upp i form av hennes tidigare pojkvän Brady Tycker, som har gått från ung, vild kille till en mogen och ansvarsfull praktiserande läkare.

Lyssna gratis på Bookbeat