Fifty Shades of Grey gratis på ljudbok

Fifty Shades – Femtio nyanser av honom är den första boken i den erotiska bestsellertrilogin som kom ut 2011. Den blev blixtsnabbt en jättehit hos både vuxna och unga kvinnor. Boken handlar om ett spännande sexuellt förhållande mellan en ung kvinna och en ung om än mycket framgångsrik man.

Alla tre böcker är superspännande, och har man väl läst en så kan man inte sluta. Om du ännu inte har läst böckerna, så är det inte för sent. På BookBeat kan du antingen läsa boken själv, eller få den uppläst som ljudbok. Här kan du prova BookBeat gratis i 14 dagar.

Fifty Shades-böckerna

Om du fortfarande inte har bekantat dig med böckernas handling, så har jag listat de tre böckerna nedan, med en kort resumé av samtliga.

Femtio nyanser av honom

Femtio nyanser av honomFemtio nyanser av honom är den första av tre böcker i serien Fifty Shades. Boken handlar om en ung universitetsstuderande tjej vid namn Anastasia och den spännande, mystiska och framgångsrika affärsmannen Christian Grey. Anastasia Steel träffar Mr. Grey för första gången då hon på sin mycket sjuka rumskamrats vägnar, ska intervjua honom för universitetstidningen.

Redan vid första anblick dras Anastasia till den unga, attraktiva och karismatiska affärsmannen Christian Grey. Redan från början lägger Anastasia märke till en mörk sida av Christian, som hon verkligen attraheras av. Och tillsammans, men på Christians villkor, kastar de sig ut i ett spännande och ytterst passionerat förhållande. Anastasia upptäcker snabbt att Christian Grey har några demoniska sexuella preferenser, men även att hon själv har några mörka och omättliga sidor av begär som hon själv inte skulle kunna tro att hon hade.

Lyssna gratis på BookBeat

Femtio nyanser av mörker

Femtio nyanser av mörkerFemtio nyanser av mörker är den andra boken i den erotiska bestseller-serien om förhållandet mellan den unga litteraturstuderande Anastasia Steel och den unga gåtfulla affärsmannen Christian Grey. I föregående bok dras Anastasia in i ett dominanspräglat förhållande, där Christian är den dominanta. I slutändan blir hon rädd för Christian Greys mycket mörka och mystiska sinne, och i skräck över vilka demoniska lustar Christian besitter, lämnar hon honom.

Hon inleder en karriär inom förlagsbranschen och försöker ihärdigt glömma den spännande och karismatiskt vackra Christian Grey. Men Christian Grey kan inte ge upp Anastasia och låter inte henne gå. Anastasia har själv svårt att släppa Christian ur sina tankar, de kan och vill inte släppa begäret efter honom. Så när Christian föreslår att de kan fortsätta förhållandet, men på nya villkor, är det svårt för Anastasia att stå emot frestelsen. Återföreningen leder Anastasia in i ett passionerat mörker, där hon ska navigera sig igenom Christians dominanta mörka sidor, och även sina egna mörka sidor. Detta blir inte lättare när det plötsligt dyker upp hemligheter från Christians förflutna.

Lyssna gratis på BookBeat

Femtio nyanser av frihet

Femtio nyanser av frihetFemtio nyanser av frihet är den tredje och sista boken i den erotiska bestseller-serien om förhållandet mellan den unga litteraturstuderande Anastasia Steel och den unga gåtfulla affärsmannen Christian Grey. I den tredje boken är man redan väl bekant med det passionerade förhållandet mellan den unga Anastasia Steel och Christian Grey, och i den här boken tar deras förhållande nya vändningar.

De har nu allt man kan önska sig i ett förhållande: kärlek, passion och intimitet, och framtidsmöjligheterna är oändliga. Mot alla odds har tiden kommit för Christian Greys frieri till Anastasia Steel, och det vankas bröllop. Men just när det ser ut som att deras förhållande kan klara alla möjliga hinder, dyker ett problem från det förflutna upp och hemsöker det lyckliga paret och Anastasias största rädsla blir plötsligt till verklighet.

Lyssna gratis på BookBeat

Grey

GreyEfter att de tre böckerna från serien Fifty Shades getts ut och blivit så populära, har tusentals läsare kontaktat författaren E L James, och frågat henne om hon inte skulle kunna skriva historien från Christian Greys synvinkel. Så i den nya romanen Grey, ger hon läsarna möjlighet att uppleva samma berättelse men på ett nytt sätt, då man i denna bok ser det från romanens beräknande och gåtfulla manliga huvudroll Christian Greys ögon.

I serien Fifty Shades känner läsarna Christian Grey som en kontrollerande och mäktig man, som har kontroll över alla situationer. Han lever i en fin och väldigt disciplinerad men tom värld, fram till det ögonblick då Anastasia snubblar in på hans kontor. Och vad är det då med just Anastasia Steel som attraherar honom och varför kan han inte sluta tänka på henne? I den här boken dras man in i en lång rad känslor som Christian inte förstår sig på, men som han inte heller kan motstå.

Lyssna gratis på BookBeat

Med dessa fyra böcker har du riktigt mycket spänning, romantik och erotik som väntar. De är härliga att lyssna på om du vill få ett avbrott från vardagen eller prova en annan typ av bok än den vanliga deckaren.