Alla njuter vi av en bra film, och om filmen är gratis är det ju bara ännu bättre. Härunder har vi samlat 5 platser, där du kan se gratis film online helt lagligt.

Gratis film hos Viaplay

Gratis film hos Viaplay

Viaplay är den mest populära streamingtjänsten i Norden, tätt följt av Netflix. Anledningen till att Viaplay lyckas vara så populärt är på grund av deras stora nordiska utbud av filmer, serier och TV-program. Eftersom Viaplay och Viasat ägs av samma företag, blir allt innehåll från TV-kanalerna också tillgängligt på Viaplay.

Du kan prova Viaplay gratis i 14 dagar helt utan bindningstid. Du får tillgång till alla deras filmer och serier samt TV-program ur Viaplays arkiv, och kan se dessa helt utan reklamavbrott. Skapa ett gratis konto hos Viaplay och kom i gång med att se gratis film på nätet.

Prova Viaplay kostnadsfritt i 14 dagar

Gratis film hos C More

Gratis film hos C More

C More är precis som Viaplay en streamingtjänst, där du kan se populära och kritikerrosade serier, TV-program och framförallt filmer. Men till skillnad från Viaplay (och många andra streamingtjänster) lägger C More stor vikt på kvaliteten på sitt filmutbud. Här finner du många av de nyaste svenska och utländska filmerna.

C More kostar normalt 99 kr i månaden. Men du kan prova tjänsten gratis i 14 dagar helt utan bindningstid. Då får du tillgång till alla tjänstens filmer, serier och inte minst livestreaming av alla de kanaler som tillhör SVT, C More och TV4-kanalerna.

Prova C More kostnadsfritt i 1 månad

Gratis barnfilm hos SF Kids Play

Gratis barnfilm hos SF Kids Play

SF Kids Play är en streamingtjänst bara för barn. Den har samlat alla de bästa barnfilmerna och barnserierna genom tiderna på en plattform och gjort dem tillgängliga för alla till ett pris av endast 59 kr/mån. Du kan självklart prova tjänsten helt gratis i 1 månad, genom att skapa ett konto via länken härunder. Det finns ingen bindningstid och du kan avanmäla dig när som helst.

I filmtjänsten finner du bland annat några av de klassiska filmatiserade Astrid Lindgren-filmerna, som Bröderna Lejonhjärta och Pippi Långstrump. På seriesidan finner du några av tidernas mest populära serier som Brandman Sam, Sagor från Zoo och Alfons Åberg. Prova 1 månad gratis och se om det är något för barnen.

Prova SF Kids Play kostnadsfritt i 1 månad

Gratis film hos Plejmo

Gratis film hos Plejmo

Plejmo är en filmtjänst där du kan hyra film. Tjänsten har ett stort utbud av nya och gamla filmer som man kan hyra till priser mellan 3 och 39 kr styck. Du kan se massvis av de nyaste internationellt erkända filmerna och framförallt är utbudet av barnfilmer riktigt stort. Det är gratis att skapa ett konto, men det kostar pengar varje gång du hyr en film.

Du kan dock också se gratis film hos Plejmo. Det gör du genom att skapa ett gratis konto, och sedan har du möjlighet att gå till kategorin ’film för 0 kr’. I denna kategori är det ofta 2-4 filmer du kan se helt gratis. Utbudet av gratis film ändras regelbundet, så en gång i månaden kan du logga in och se några nya gratis filmer.

Streama film gratis med Plejmo

Gratis film hos HBO Nordic

Gratis film hos HBO Nordic

HBO Nordic är egentligen mest känt för sitt utbud av serier, som bland annat innehåller stora succéer som Game of Thrones och True Detective, men har faktiskt också ett litet utbud av filmer. Utbudet av film är inte lika bra som hos Viaplay och C More, men du kan ändå hitta några utmärkta filmer där.

Du kan se gratis film online hos HBO Nordic under deras gratis provperiod på 30 dagar. För att komma igång behöver du bara skapa ett gratis konto hos HBO Nordic och så får du tillgång till hela utbudet av filmer och serier. Provperioden är utan bindningstid, så du kan säga upp abonnemanget när som helst.

Prova HBO Nordic kostnadsfritt i 1 månad