Är du ett fan av Harry Potter, så kommer du älska den här nyheten. För böckerna, som sålt över 450 miljoner exemplar världen över, har äntligen kommit till Bookbeat som ljudbok på svenska eller engelska.

Du kan prova Bookbeat gratis i 14 dagar. Då får du en bra möjlighet att ta reda på om det är något för dig, innan du betalar för ett abonnemang. Det är ingen bindningstid eller liknande, så du kan alltid säga upp ditt abonnemang om du inte är intresserad av att betala för abonnemanget.

Harry Potter och De Vises Sten

Harry Potter och De Vises StenI den första boken i serien följer vi den föräldralösa pojken, Harry Potter, som växer upp hos sin morbror, moster och deras son. Harry är dock inte riktigt som de andra barnen. På sin 11-åriga födelsedag får han reda på att han är en trollkarl och blir antagen till trollkarlsskolan Hogwarts, samt att hans föräldrar dödades av den onda trollkarlen Lord Voldemort. Under sitt första år på skolan får han även reda på att Voldemort är på väg att återfå sina krafter. Harry och hans vänner måste därför förhindra att Voldemort hittar De vises sten, som kan ge Voldemort evigt liv.

Lyssna gratis på Bookbeat

Harry Potter och Hemligheternas Kammare

Harry Potter och Hemligheternas kammareI den andra romanen i serien om Harry Potter följer vi Harrys andra år på Hogwarts. Här börjar en rad meddelanden dyka upp på skolans väggar, där det står att ”Hemligheternas Kammare” har öppnats, och att ” Slytherins arvtagare” kommer att dräpa alla elever som inte är fullblodstrollkarlar. Dessa meddelanden efterföljs av angrepp. Harry och hans vänner, Ron och Hermione, undersöker därför angreppen under årets gång. Det resulterar i att de dras in i ett kusligt mysterium om en hemlig kammare och dess skrämmande monster.

Lyssna gratis på Bookbeat

Harry Potter och Fången från Azkaban

DHarry Potter och Fången från Azkabanen väldigt farliga fången, Sirius Black, har rymt från trollkarlsfängelset. Det är en person som är så farlig att Trolldomsministeriet tvingas skicka underrättelser till den icke-magiska världen. Och situationen är särskilt farlig för Harry Potter, då den farliga fången är särskilt ute efter Harry. Harry måste därför stanna inne på Hogwarts, då det är den enda platsen där han befinner sig i säkerhet. Men även om han befinner sig i säkerhet där, blir 3 år på trollkarlsskolan inte enkelt, och Harry och hans vänner måste återigen ställas inför svart magi.

Lyssna gratis på Bookbeat

Harry Potter och den Flammande Bägaren

Harry Potter och Den Flammande BägarenI den fjärde boken i serien har det blivit dags för världsmästerskapet i Quidditch, som är den föredragna idrottsgrenen i den magiska världen. Men det som börjar som en festlig sammankomst för trollkarlar och häxor från hela världen, blir startskottet på en rad dramatiska händelser som tyder på att Voldemort håller på att återfå sina krafter. Den tryckta stämningen följer Harry och hans vänner under deras fjärde år på Hogwarts och något tyder på att det den här gången väntar utmaningar som är större än vad Harry kan hantera.

Lyssna gratis på Bookbeat

Harry Potter och Fenixorden

Harry Potter och FenixordenEfter en sommarsemester i sällskap med familjen Dursley, är Harry desperat efter att återvända till Hogwarts och lista ut varför Ron och Hermione inte har kontaktat honom en enda gång under sommarsemestern. Det visar sig att folk har haft bråttom med att återskapa den hemliga sammanslutningen, Fenixorden. En sammanslutning som upprättades under Voldemorts storhetstid, och som nu återskapats med syfte att skydda Harry mot Voldemort. Det kommer bli ett femte år på Hogwarts för Harry.

Lyssna gratis på Bookbeat

Harry Potter och Halvblodsprinsen

Harry Potter och HalvblodsprinsenHarry spenderade de första veckorna av sommarsemestern med att ligga i sängen och sörja sin dräpta gudfar Sirius samt med fasa återuppleva uppgörelsen med dödsätarna i Trolldomsministeriet. Han sitter därför och väntar på Dumbledore, som meddelat sin ankomst, och som kan ge honom svar på sammanhanget mellan honom och Voldemort. Han gläder sig över att komma bort från Privet Drive. Kanske för att han inte vet vad som väntar honom där ute, var krigen mellan de goda och onda riktigt börjar, och Voldemort är tillbaka med full styrka.

Lyssna gratis på Bookbeat

Harry Potter och Dödsrelikerna

Harry Potter och DödsrelikernaI den sista boken av J.K Rowlings fantastiska värld får vi den slutliga uppgörelsen mellan de mest kända trollkarlarna: Harry Potter och Lord Voldemort. I boken har Harry fått en mycket farlig, kuslig och närmast omöjlig uppgift. Han ska nämligen hitta och förstöra Voldemorts kvarvarande horrokruxer, så att världen inte blir en mörk och dyster plats. Tillsammans med Ron och Hermione beger de sig ut på jakten. Men de har ingen aning om var de ska leta. Och de har inte mycket tid eftersom Voldemort samtidigt letar efter Harry.

Lyssna gratis på Bookbeat