Det har kommit en helt ny streamingtjänst till Sverige och det är en vi väntat på här hos Streamingnews. Streamingtjänsten heter hayu och har endast realityprogram, vilket gör den till den bästa streamingtjänsten av reality i Sverige.

Prova hayu gratis i 30 dagar

Streamingtjänsten är fullproppad med on-demand reality, som du kan välja fritt mellan. Du kan bland annat se stora internationella succéer som ”Keeping Up With the Kardashians”, ” The Real Housewives” och ”To Rome for Love”. Du kan streama flera hundra program och flera tusen avsnitt av USAs mest populära realityprogram.

Som om det inte vore nog, så kan du faktiskt prova hayu helt gratis i 30 dagar, utan bindningstid. Du får tillgång till hela plattformen, alla realityprogram och alla episoder under de 30 gratisdagarna. Det bästa av allt är att det bara kostar 49 kr. i månaden att fortsätta ditt abonnemang därefter, vilket gör det till Sveriges billigaste streamingtjänst.

Prova hayu gratis i 30 dagar

hayu i Sverige

hayu lanserades i Sverige under det andra halvåret av år 2018.Streamingtjänsten har således inte funnits tillgänglig i Sverige så länge, men nog kan den komma att få ett bra fotfäste med det stora utbudet av reality i världsklass.

Sidan är på engelska när du använder den i Sverige, och det finns ännu inte svenska undertexter på reality-programmen. Det finns inte heller några svenska reality-program på tjänsten, men massor av amerikanska TV-serier, som du kanske känner igen från TV3 eller Kanal 5.

Som ny svensk användare av hayu kan du som nämnt prova tjänsten gratis i 30 dagar utan någon form av bindningstid, och därefter kommer abonnemanget fortlöpa för 49 kr. i månaden.

Amerikanska reality-program

Som nämnt finns det inga svenska reality-program, kanske är det något vi kan vänta oss med tiden. Men just nu är hayu fullproppat med bra amerikanska reality-serier, så det är bara att dyka ner i deras arkiv. Här kan du läsa lite mer om deras utbud.

The Kardashians

En av, om inte den mest populära reality-showen i världen, är troligen ”Keeping Up With the Kardashians” som just nu är inne på 15e säsongen. Du kan se alla 15 säsonger hos hayu. I serien följer man familjen Kardashian, deras verksamheter, kärleksliv, kriser och framgångar. Serien har bidragit till att göra den dramatiska familjen ännu mer känd.

Det är inte bara huvudserien ”Keeping Up With the Kardashians” som du kan streama, utan även alla spin-off serier som gjorts med medlemmar av familjen Kardashian. Det har gjorts hela 11 spin-off serier, om man önskar följa specifika familjemedlemmar ännu närmare. Kort sagt är det serier med massor av underhållning och drama mellan alla familjemedlemmar.

The Real Housewives

Ett av de andra väldigt stora och populära reality-programmen, som även gjort succé i andra delar av världen är The Real Housewives, och precis som Kardashians är det inte enbart en realityserie utan en hel rad serier, som följer olika housewives i olika delar av USA.

Man följer gruppen av Housewives som grupp och som individer, och det tumult som uppstår kvinnorna emellan. Det är massor av drama och intriger och det kan gott jämföras lite med den svenska reality-serien ”Svenska Hollywoodfruar”. Du kan i skrivande stund streama 15+ TV-serier med titeln ”The Real Housewives of…”.

Priset på hayu – billigast i Sverige

Priset på hayu är det billigaste i Sverige, och när jag säger billigast, så menar jag den billigaste streamingtjänsten när det gäller alla former av streaming. Man får verkligen många timmars underhållning för en väldigt liten summa varje månad.

Priset är endast 49 kr./mån. och det finns bara ett sorts abonnemang, så du kan alltid räkna med samma pris oavsett vilket innehåll du vill streama. Kom ihåg att de första 30 dagarna är gratis och utan bindningstid.

Prova hayu gratis i 30 dagar