Hyra filmer på nätet istället för att ha en prenumeration på en streamingtjänst. Det kan vara en bra idé att göra om du bara se 1-4 filmer per månad, för då kommer du månaderna tittar några filmer spara pengar. Förutom det ger det att hyra filmer på nätet, har du också möjlighet att välja mellan de senaste filmerna.

Nedan har jag beskrivs kortfattat och rapporteras tjänster kan du hyra filmer från, finns det också nämnt några utöver dem i tabellen. De är i prioritetsordning dvs. Jag rekommenderar helt klart dem först på listan, eftersom de lägger upp till den bästa upplevelsen.

Hyra filmer på Viaplay

Hyra filmer på Viaplay

Betyg: 5 av 5

Viaplay är inte bara en streamingtjänst där du kan få ett månadsabonnemang. Du kan även hyra filmer från Viaplay i deras hyra butik där det finns ett stort urval av några av de nös filmen. Du kan hyra filmer i sin Rental Store långt innan de blir tillgängliga på de kända streamingtjänster. Att hyra filmer från Viaplay helt enkelt ha en Viaplay konto. När du skapar ett konto först, sedan får du 14 dagars gratis streaming.

En hyra filmer i Viaplays Rental Store kan strömmas upp till 48 timmar efter att du spela det första gången. Från du köper den, kan du vänta med att titta på upp till 30 dagar. Du kan hyra filmer 19-49 kr. I Viaplays Rental Store.

Hyra filmer på Viaplay

iTunes

Hyra filmer på iTunes

Betyg: 5 av 5

De flesta av oss gör tillräckligt misstaget att förväxla iTunes med en musiktjänst. Men faktiskt fokusera på iTunes började byta till hyra filmer och böcker. Du kan hyra ett hav av filmer av alla genrer och från alla länder. Alla filmer kan strömmas i HD. Du har också möjlighet att köpa filmer iTunes, och därmed de kommer att vara tillgängliga för alltid precis som när du köper musik från iTunes. Att hyra filmer i iTunes måste du ha ett Apple-ID. Det är gratis att skapa ett Apple-ID och kan göras på Apples webbplats.

Du har 30 dagar efter att du har hyrt en film för att starta den. Efter att klicka på play för första gången kan du se filmen de närmaste 48 timmarna. Du kan hyra filmer från 9 till 49 kr. Varje.

Hyra filmer på iTunes

SF Anytime

Hyra filmer på SF Anytime

Betyg: 5 av 5

SF Anytime är en av de största nordiska hyra streamingtjänster. Filmbolaget SF Film bakom tjänsten SF Anytime. SF Film är en del av filmbolaget, som också består av Warner och Twentieth Century Fox. Det innebär att du kan se alla filmer framställda av dessa filmbolag på SF Anytime, men det finns också några filmer du kan inte se om de görs av andra studior. Du kan skapa en på SF Anytime och börja hyra filmer.

När du har hyrt en film, kan du titta på det så många gånger du vill inom 48 timmar. Priserna varierar från 29 till 49 kr i SF Anytime, och du kommer att se filmen i HD, du brukar få 10 kr. Mer än om det är normalt SD-kvalitet.

Hyra filmer på SF Anytime

Plejmo

Hyra filmer på Plejmo

Betyg: 4 av 5

Plejmo är ett svenskt hyra som har köpt upp andra välkända streamingtjänster som Movie 2 Hem och Headweb, som också erbjöd uthyrning av filmer. Detta innebär att Plejmo har en ännu större urval av hyrfilmer, och erbjuda bättre villkor för sina användare. Varje vecka lägger Plejmo 2 nya filmer för 0 kr. Du kan alltså hyra gratis, förutom det ger dig som SAS Eurobonus kund, du samla punkter längs varje gång du hyr en film.

Du kan titta på hyrfilm så många gånger du vill inom 48 timmar efter det att tiden för uthyrning. Priserna på Plejmo varierar 3-39 kr. + Varje vecka har du möjlighet att se två hyra filmer gratis.

Hyra filmer på Plejmo

Dessa är de bästa platserna som vi vet kan du hyra filmer på nätet. Känner du till andra bra ställen eller har vi glömt några, så släpper en kommentar nedan och vi kommer att lägga till den i listan. Behöver du hjälp att ta reda på hur att hyra film olika platser, tveka inte att fråga.