En bra godnattsaga är en viktig del för alla barnfamiljer. I synnerhet när barnen är små kan en sagoberättelse få dem att falla till ro, och när de blir lite äldre har de vant sig vid att somna till en bra berättelse. En sådan berättelse får man med dessa 3 böcker som antingen handlar om en kanin, elefant eller traktor.

Det är en prisvinnande barnbok som för närvarande är bland de mest populära barnböckerna, bland annat för att den har ett helt nytt sätt att berätta på, som hjälper ditt barn att somna. Alla 3 böcker kan läsas eller höras hos BookBeat, som du kan prova gratis i 14 dagar utan bindningstid.

Kaninen som så gärna ville somna

Kaninen som så gärna ville somnaI den här boken, som var den första som gavs ut, följer man Kalle Kanin som är en kanin som helt enkelt inte kan somna. Men det visar sig att det finns någon som kan få alla att somna och med lite tur och hjälp hittar Kalle Kanin till platsen där han kan falla i sömn och sova hela natten lång. Den finns som ljudbok och e-bok på BookBeat, som du kan prova gratis i 14 dagar.

Lyssna gratis på BookBeat

Elefanten som så gärna ville somna

Elefanten som så gärna ville somnaPå grund av den första bokens popularitet gjordes ytterligare 2 böcker. I den andra boken följer man Elefanten Ellen, som måste ge sig av på en resa genom en skog, där hon möter all världens roliga varelser och figurer som alla hjälper henne att somna. Till slut har Ellen blivit så trött att hon faller i sömn och sover till nästa morgon. Den finns som ljudbok och e-bok. Du kan prova båda gratis på BookBeat.

Lyssna gratis på BookBeat

Traktorn som så gärna ville somna

Traktorn som så gärna ville somnaI den tredje och senaste boken i serien, som är skriven med samma berättarmetod, följer man en traktor som inte kan somna. Man får följa Traktorn Alex på bondgården. Då han inte kan somna på kvällen kör han runt och besöker alla djur. Till slut blir han jättetrött och kan äntligen somna. Prova både ljudbok och e-bok gratis på BookBeat i 14 dagar.

Lyssna gratis på BookBeat