Ska du åka på semester till ett arabisktalande land eller skulle du vilja lära dig arabiska av rent intresse? Då har du kommit till helt rätt sida. För här kommer jag att visa dig hur du kan lära dig den mest grundläggande arabiskan gratis på ljudbok.

Ljudboken som du ska använda, kan du lyssna på hos streamingtjänsten BookBeat. Om du inte har ett konto så kan du prova det gratis i 14 dagar här (det finns ingen bindningstid så du kan när som helst säga upp det).

Lär dig arabiska – Grundkurs

Arabisk språkkursMed denna kurs lär du dig det mest basala inom det arabiska språket. Kursen är tvåspråkig. D.v.s. att du först hör en mening på svenska. Därefter hör du meningen långsamt på arabiska och i vanligt tempo. Däremellan har du tid till att själv prova att uttala meningen.

I kursen kommer du att lära dig 800 ord. Efter kursen kommer din nivå att vara A1 på Europarådets språkliga nivåskala. D.v.s. att du kommer kunna det mest basala så att du kan föra dig i ett arabisktalande land.

Lär dig arabiska gratis på ljudbok hos BookBeat

Vad får du som BookBeat-användare?

Ovan nämnda ljudbok kan höras hos BookBeat, som är en streamingtjänst med ljudböcker och e-böcker. Här betalar du 169 kr. i månaden och då får du fri tillgång till alla deras ljudböcker och e-böcker.

D.v.s. att utöver ovan nämnda ljudbok så har du tillgång till ca. 60,000 andra ljudböcker och e-böcker (det finns allt från de senaste romanerna till spännande deckare).

Om du inte redan är en BookBeat-användare så kan du prova det gratis i 14 dagar. Då kan du prova det och se om ovanstående ljudbok och BookBeat är något för dig. Det finns ingen bindningstid så om du kommer fram till att det inte är något för dig, så kan du enkelt säga upp ditt abonnemang innan de 14 dagarna har passerat.

Prova BookBeat gratis i 14 dagar

Om du har några frågor så skriv avslutningsvis nere i kommentarsfältet.