Kan du tänka dig att lära dig finska av rent intresse? Eller ska du kanske på semester till Finland och vill gärna lära dig några finska glosor? Om svaret är ja, så har du kommit till helt rätt inlägg. För här kommer jag att ge dig lärdom om hur du kan lära dig den mest grundläggande finskan på ljudbok.

Ljudboken som du ska använda dig av finns att lyssna på hos BookBeat. Om du inte redan är en användare av BookBeat, så kan du prova det helt gratis i 14 dagar (ingen bindningstid).

Grundkurs: Lär dig finska

Finsk språkkursMed denna ljudbokskurs kommer du att lära dig den mest grundläggande finskan. När du är färdig med kursen så kommer din nivå att vara A1 på Europarådets språkliga nivåskala. D.v.s. att du kan konversera på finska om motparten talar långsamt och tydligt.

Kursen är tvåspråkig. D.v.s. att det går till på det sätt att du först hör en mening på svenska, varpå du hör den på finska (först i långsamt tempo och därefter i vanligt tempo). Efter varje finskt uttalande har du möjlighet att själv prova att uttala meningen.

Lär dig finska gratis på ljudbok

Vad är BookBeat?

Du kan lyssna på ljudboken hos BookBeat. Vet du inte vad BookBeat är, så kommer det en kort förklaring här.

BookBeat är en abonnemangstjänst, där du kan få tillgång till över 60,000 ljudböcker och e-böcker (där finns allt vad hjärtat begär – allt från kriminalare till historiska böcker). Du kan lyssna på/läsa deras ljud- eller e-böcker via en app till din smartphone (det fungerar otroligt enkelt).

BookBeat kostar 169 kr. i månaden. Men du kan prova det helt gratis i 14 dagar. Det finns ingen bindningstid. Så om du innan provperiodens slut kommer på att du inte vill förlänga ditt abonnemang så kan du givetvis säga upp det.

Prova BookBeat gratis i 14 dagar

Har du några frågor? Då kan du slutligen ställa dem nere i kommentarsfältet, så kommer jag att besvara dem så fort som möjligt.