De flesta av oss drömmer om att lära sig tala ett av de härliga sydländska språken, som spanska, italienska eller franska. Men eftersom vi ofta tänker att det tar för lång tid och är för svårt, ger vi ofta snabbt upp.

Jag har en god nyhet för dig som dras med sådana tankar! Det är nämligen varken svårt eller tidskrävande att lära sig ett nytt språk som franska idag. Du kan enkelt och gratis komma igång med att lära dig franska med en ljudbok hos Bookbeat. Där finns ett stort utbud av ljudbokskurser som kan lära dig franska från nybörjarnivå till flytande.

Här har jag hittat de 3 bästa franska språkkurserna på ljudbok, och du kan prova dem gratis.

Lär dig franska – Grundkurs

Fransk språkkursÄr du typen som alltid har önskat dig att lära dig det härliga franska språket, så är denna grundkurs i franska den bästa plats att börja på. Du får lära dig grundläggande ord som tal, tid, färger, dagar, månader osv. samt enkla fraser som du kan använda när du reser.

I kursen kommer du att lära dig 422 fraser och mer än 3000 ord på bara sammanlagt 3 timmar. Du lär dig språket genom konceptet lyssna – upprepa – lär, och den är därför perfekt att lyssna på i bilen, ute på språng eller närhelst du behöver fördriva lite tid.

Lär dig franska gratis hos Bookbeat

Lär dig franska – Fortsättningskurs

Fransk språkkurs forsättningskursOm du känner dig redo för nästa nivå eller om du har genomfört den första kursen, så är det dags för fortsättningskursen. Här lär du dig lite fler ord, lite fler fraser och blir mycket bättre på att tala franska.

Du lär dig ord inom flera avancerade områden, som företagsvärlden, matlagning, vardagsliv, jobbsökande osv. Totalt ”går” du från kursen med ett ökat franskt ordförråd på 468 nya fraser och mer än 3800 nya ord.

Lär dig franska gratis hos Bookbeat

Lär dig franska – För avancerade

Fransk påbyggningskursNär du känner dig redo att lära dig hur man för längre samtal och talar grammatiskt korrekt, så är det dags för franskakursen för avancerade. Här får du öka ditt franska ordförråd med ytterligare 456 fraser och mer än 4000 ord.

Det viktigaste att ta med från denna kurs är dock de nya samtalsämnena, där du lär dig att besvara och ställa frågor på franska. Samt förmågan att tala grammatiskt korrekt och därmed bli mer lättförstådd när du talar det franska språket.

Lär dig franska gratis hos Bookbeat

När du har gått igenom dessa 3 franska språkkurser, kommer du att klara av att resa obekymrat på den parisiska breddgraden. Lycka till!