Vill du gärna lära dig det japanska språket men vet inte riktigt hur du ska komma igång med det? Då har du kommit till helt rätt inlägg. För i detta inlägg kommer jag att visa dig hur du kan lära dig det mest grundläggande inom det japanska språket med hjälp av en ljudbok (till och med helt gratis).

Ljudboken som du ska använda finns att lyssna på hos BookBeat. Är du inte en BookBeat-användare så bara lugn. För du kan nämligen prova det gratis i 14 dagar här (det finns ingen bindningstid).

Grundkurs: Lär dig japanska

Japansk språkkursMed denna ljudbokskurs kommer du att lära dig det mest basala inom det japanska språket. Kursen är tvåspråkig. D.v.s. att du först hör en mening på svenska och därefter två gånger på japanska. Mellan varje mening som uttalas på japanska så har du möjlighet att själv uttala meningen för att lära dig rätt uttal.

I kursen kommer du att lära dig de mest grundläggande uttrycken, veckodagarna, räkneord och samtal hos frisören o.s.v. D.v.s. tillräckligt för att kunna föra dig i Japan.

Lär dig japanska gratis på ljudbok

Vad är BookBeat?

För att lyssna på ovan nämnda ljudbokskurs så ska du som sagt registrera dig som användare hos BookBeat. Om du inte tidigare stött på BookBeat så är det en digital abonnemangstjänst där du, utöver ljudboken som nämns ovan, kan få tillgång till över 60,000 ljud- och e-böcker.

Här hittar du allt vad hjärtat begär (allt från de senaste deckarna till de mest kritikerrosade biografierna). För att använda den så ska du ladda ner deras app till din smartphone. Då kan du läsa/lyssna på deras ljud- eller e-böcker via din smartphone.

BookBeat kostar vanligtvis 169 kr. i månaden. Men du kan prova det gratis i 14 dagar. Det är ingen bindningstid så du kan när som helst säga upp ditt abonnemang om du kommer fram till att det inte är något för dig.

Prova BookBeat gratis i 14 dagar