Kinesiska är ett av de mest talade språken i världen och det hänger samman med att det bor väldigt många människor i Kina. Det är en jättestor fördel att kunna kinesiska om man drömmer om ett internationellt jobb, då kan du nämligen inte undvika att stöta på språket.

Alla ska börja någonstans och om du inte är säker på att du vill gå all-in och lära dig språket till 100%, så kan du börja med denna 14-dagars gratis kinesiska språkkurs på ljudbok.

Lär dig kinesiska (Mandarin) – Grundkurs

Lär dig kinesiska språkkursOm du vill lära dig kinesiska eller något annat språk, så är det alltid en bra idé att börja med en grundkurs. Med en grundkurs kommer du fram till om det är något för dig och om du därefter vill lägga ännu mer energi på det.

Kursen lär dig det mest allmänna kinesiska språket, mandarin. Först sägs ordet/meningen på svenska, därefter på mandarin. Med denna grundkurs lär du dig totalt 422 meningar och lite mer än 3000 ord. Du kan prova språkkursen gratis i 14 dagar hos Bookbeat.

Lär dig kinesiska gratis på ljudbok

Språkkurser på Bookbeat

Det finns många olika språkkurser på Bookbeat, som du kan prova helt gratis i 14 dagar. Du kan lära dig allt från språk som tyska och franska till mer exotiska språk som arabiska och kinesiska.

Bookbeat är en streamingtjänst med ljudböcker och e-böcker, så du kan streama obegränsat så länge du prenumererar på tjänsten. Alla kan prova Bookbeat gratis i 14 dagar utan bindningstid och det avser även alla deras språkkurser.

Prova Bookbeat gratis i 14 dagar