Ska du på semester i Polen eller har du kanske polsk familj eller vänner? Då kan det vara en bra idé att lära dig några polska glosor. I så fall har du hamnat vid rätt inlägg. I detta inlägg kommer jag nämligen visa dig, hur du lär dig den mest grundläggande polskan.

Du kan nämligen prova en polsk språkkurs gratis i 14 dagar på BookBeat. Det kan du göra utan att binda upp dig på något och om du blir fängslad av språket kan du alltid lära dig ännu mer på en kvällskurs.

Lär dig polska – Grundkurs

Lär dig polska språkkursEn grundkurs lär dig de allra mest grundläggande orden på det nya språket. Med denna grundkurs kommer du redan kunna säga dina första meningar och göra dina beställningar på restauranger, fråga om vägen o.s.v.

Totalt lär du dig att säga 422 meningar på polska och mer än 3000 ord. Tillvägagångssättet är att ljudbokens uppläsare först säger ordet/meningen på svenska, därefter långsamt på polska och till sist på polska i vanligt tempo, därefter ska du upprepa det polska ordet eller meningen. Du kan prova den polska språkkursen gratis i 14 dagar.

Lär dig polska gratis på ljudbok

Lär dig andra språk gratis

Om du skulle ångra dig efter att ha påbörjat den polska språkkursen och hellre vill lära dig ett annat språk så är det bra att du har provat språkkursen via BookBeat. Hos BookBeat kan du nämligen inte enbart lära dig ett språk gratis, utan en hel rad olika språk.

I själva verket kan du lära dig mer än 10 olika språk och för många av språken innebär det även att du kan hitta språkkurser för medelkunniga och för experter, om du vill bli ännu bättre på att tala ett främmande språk.

Prova BookBeat gratis i 14 dagar