Man skulle spontant kunna tro att portugisiska är detsamma som spanska och kan man det ena så kan men också det andra. Så förhåller det sig dock inte helt. För trots att det finns likheter, så skiljer sig alltså de två språken mycket åt.

Som användare på BookBeat kan du lära dig portugisiska helt gratis i 14 dagar. Det är ett fint sydländskt språk med massor av charm och när du har lärt dig det kan du föra dig i både Portugal och Brasilien med dina nya språkkunskaper.

Lär dig portugisiska – Grundkurs

Lär dig portugisiska språkkursAllt börjar med en grundkurs, man kan inte bara rusa iväg till det avancerade direkt. Så är det när man vill lära sig ett nytt språk och så även när man vill lära sig portugisiska. Som tur är så är de grundläggande sakerna riktigt roliga att lära sig, då det inte är så många grammatiska regler.

Med denna grundläggande språkkurs i portugisiska, lär du dig mer än 3000 ord fördelat på 422 meningar. Du lär dig de mest basala sakerna, som gör att du kommer kunna klara dig dugligt på de portugisiska gatorna, som t.ex. att fråga om vägen och göra en beställning på en restaurang. Prova denna grundkurs gratis i 14 dagar hos BookBeat.

Lär dig portugisiska på ljudbok gratis

Andra språkkurser på ljudbok

Om du vill bli bra på att tala även andra språk efter att du lärt dig portugisiska, så kan du också hitta andra språkkurser på BookBeat. Med den gratis provperioden på 14 dagar får du tillgång till mer än 20 olika språkkurser på ljudbok.

Alla språkkurser på andra språk lär dig likaledes mer än 300 ord på det gällande språket och ca, 422 fraser. På vissa språk kan du till och med ta utvidgade språkkurser på ljudbok, så du kan gå från nybörjare till expert.

Prova BookBeat gratis