Vill du gärna lära dig spanska (t ex. när du sitter i bilen på väg till jobbet)? Då är en spansk språkkurs via en ljudbok antagligen det du söker. Men var hittar du sådana ljudböcker?

En plats där du kan hitta dem är Bookbeat. Här har du tillgång till diverse spanska språkkurser, och det bästa av allt är att du kan prova Bookbeat helt gratis i 14 dagar. Det finns ingen bindningstid. Så om du upptäcker att det inte är någonting för dig, kan du enkelt säga upp ditt abonnemang inom de 14 dagarna.

Härunder har jag listat de bästa ljudböckerna, som du kan använda för att lära dig spanska via Bookbeat.

Grundkurs

Spansk språkkursDetta är en språkkurs för dig som är total nybörjare när det kommer till att lära sig det spanska språket. Grundkursen är tvåspråkig. Dvs. först hör du en fras på svenska och därefter, först långsamt och sedan i normalt samtalstempo, på spanska. Sedan upprepar du frasen för att lära dig rätt uttal. Du kommer att lära dig det mest grundläggande som t ex. siffror, veckodagar, att föra ett samtal vid inköp osv. i denna nästan 3 timmar långa språkkurs.

Lär dig spanska på ljudbok

Fortsättningskurs

Spansk språkkurs fortsättningskursDen här språkkursen är en fortsättning av grundkursen, och är därför till för dig som är färdig med den första kursen. Kursen är precis som den första tvåspråkig. Så först hör du frasen på svenska, därefter får du själv upprepa den efter att du har hört den på spanska i långsamt samt normalt samtalstempo. I den här kursen kommer du att upprepa lite svårare fraser, som t ex. matlagning, morgonsnack, vardagsliv m.m.

Lär dig spanska på ljudbok

För erfarna

Spansk språkkurs påbyggnadskursDen sista kursen är för erfarna eller dig som har genomfört grundkursen och fortsättningskursen. Denna kurs är enspråkig, så den består endast av dialoger på spanska. Den är därför oumbärlig om du vill lära dig att kunna samtala bättre. Du kommer att lära dig allt ifrån incheckning på flygplatsen och biluthyrning till hur du på spanska klagar på ditt hotell eller önskar dina gäster välkomna.

Lär dig spanska på ljudbok

Om du har några frågor eller liknande, så är du varmt välkommen att skriva dessa nere i kommentarsfältet. Sedan besvarar jag din fråga så snabbt som möjligt.