Thailand är en väldigt populär resedestination. Varje år kommer flera tusen av oss göra ett besök till deras exotiska stränder, nattklubbar, hotell och städer. Det skulle kunna vara så att du gärna vill ha ett par ord med dig på nästa resa till Thailand.

Det kan du få helt gratis genom att registrera dig på Bookbeat och prova en thailändsk språkkurs gratis i 14 dagar.

Lär dig thailändska – Grundkurs

Lär dig thailändska språkkursMed denna grundkurs i thailändska, kan du lugnt åka på semester i det exotiska landet och föra dig fram med beställningar på restauranger och barer eller fråga om vägen till de bästa turistattraktionerna.

Grundkursen består av ca. 3 timmars inlärning, där du lär dig mer än 3000 ord fördelat på 422 thailändska meningar. Du kan prova grundkursen helt gratis hos BookBeat i 14 dagar och det är utan bindningstid.

Lär dig thailändska på ljudbok

Andra språkkurser på BookBeat

Bookbeat är en av de största streamingtjänsterna med e-böcker och ljudböcker i Norden. De har även ett stort utbud av språkkurser, som sträcker sig från tyska och franska till ryska och thailändska. Om du vill lära dig andra språk, så kan du även prova dessa språkkurser gratis på Bookbeat.

Du kan lära dig språk från nybörjarnivå till medelnivå och slutligen smyga dig upp på expertnivå, där du verkligen blir skicklig. Det finns även språkkurser där du lär dig från engelska till ”nytt språk” istället för svenska till ”nytt språk”.

Prova Bookbeat gratis i 14 dagar