Tyskarna är våra sydliga bröder, och Tyskland är ett land vi ofta passerar när vi åker på bilresa. Därför är det alltid bra att ha sina grundläggande tyskakunskaper på plats. Om du inte har det, kan du här komma en bra bit på väg med en gratis språkkurs.

På Bookbeat kan du hitta många tyska språkkurser, så du har stor möjlighet att bli riktigt bra på tyska. Du kan hitta både engelsk-tyska och svensk-tyska språkkurser hos Bookbeat.

Härunder har jag hittat de 3 bästa tyska språkkurserna, vilka du kan komma igång med gratis. Du kan nämligen prova Bookbeat gratis i 14 dagar utan bindningstid.

Lär dig tyska – Grundkurs

Tysk språkkursOm du har lust med att lära dig tyska för nybörjare på bara några få veckor, så är denna ljudboksgrundkurs den perfekta starten. Kursen är ca. 3 timmar lång och du lär dig 422 tyska fraser och mer än 3000 ord på tyska. Primärt lär du dig standardord som tal, tid, månader och dagar, men du lär dig också att berätta om dig själv på tyska.

Kursen består av en ljudbok och det innebär att du kan använda den oavsett var du är: i bilen, på tåget, på cykeln eller hemma medan du lagar mat. Du får chansen att lära dig tyska på ett enkelt och gratis sätt, och bli påmind om det du glömt sedan grundskolan.

Lär dig tyska gratis hos Bookbeat

Lär dig tyska – Fortsättningskurs

Tysk språkkurs fortsättningskursMed en tysk fortsättningskurs på ljudbok kommer du att lära dig ännu fler fraser på tyska, och ta dina första steg mot att kunna föra ett samtal på tyska. I fortsättningskursen lär du dig 468 nya fraser och mer än 3800 ord.

Du lär dig bland annat fraser och ord du kan använda när du befinner dig hos optikern, bland affärsmän, hos frisören eller när du behöver hjälp med att hitta. Ta din tyska till nästa nivå, medan du t ex. pendlar till arbetet i bilen eller tåget.

Lär dig tyska gratis hos Bookbeat

Lär dig tyska – Avancerad kurs

Tysk språkkurs påbyggnadskursOm du gärna vill vara riktigt säker på det tyska språket, så ska du välja de två ovanstående kurserna + denna avancerade kurs. I denna kurs kommer du att lära dig att föra längre samtal på tyska, ställa frågor och hålla samtalet igång. Totalt lär du dig 456 nya fraser fördelade på mer än 4000 ord.

Efter att du har gått denna tyska språkkurs på ljudbok klarar du av att möta alla problem och utmaningar som du kan stöta på i ett tysktalande land. Du kan prata tyska i IT-branschen, klara av en jobbintervju och prata med personalen på flygplatsen, vid biluthyrningen och på hotellet.

Lär dig tyska gratis hos Bookbeat

Med dessa 3 kurser är du väl förberedd inför din nästa resa genom eller till Tyskland, och du kommer att ha lärt dig ett nytt språk som du kommer ha stor nytta av många år framöver.