Här i landet är det nog många av oss som ser Michelle Obama som Barack Obamas, USAs tidigare president, fru och sedan vet vi inte mycket mer om henne. Om du är en av dem, så bör du läsa denna bok, då Michelle Obama är mycket mer än Barack Obamas fru, ja i själva verket så mycket mer att du efter att ha läst denna bok kommer att tänka:

”Är inte Barack Obama han som är gift med den karismatiska och inspirerande Michelle Obama?”

Det är kanske en liten överdrift för att få fram budskapet, men det är en bra bok som ger en helt ny bild av Michelle Obama. Du kan lyssna på den som ljudbok gratis hos Bookbeat.

Lyssna gratis på Bookbeat

Historien om Michelle Obama

Det har skrivits många böcker om Michelle Obama, men det här är den första boken hon själv har skrivit, där hon berättar hela sin historia med sina egna ord.

Det är inte bara en berättelse om henne, utan en bok med många reflektioner och tankar om världen och det sätt vi lever på. Det är en bok om en kvinna och vad hon uppnått, vilket är mycket, och om hur hon uppnått så stor framgång. Man känner hennes humor, skarpa sinne och empati genom hela boken.

Så säger recensenterna

Nedan kan du läsa vad några av de största amerikanska tidningarna och nyhetsmedierna sagt om boken:

 ‘A genuine page-turner, full of intimacies and reflections’

Evening Standard

‘A polished pearl of a memoir’

New York Times

‘A rich, entertaining and candid memoir. And overall Obama’s a fun person to sit alongside as she tells you the story of her life . . . it is as beautifully written as any piece of fiction’

‘I found myself lifting my jaw from my chest at the end of every other chapter . . . this was not the Obama I thought I knew. She was more’

Independent

‘An inspirational memoir that also rings true’

Daily Telegraph

Om du vill komma igång med boken, så kan du som nämnt hitta den gratis på Bookbeat som ljudbok och e-bok. När du läst boken får du gärna dela med dig av dina tankar om den i kommentarsfältet nedan.

Lyssna gratis på Bookbeat