Vill du prova en streamingtjänst där du kan låna e-böcker och ljudböcker , men är osäker på om du ska välja Mofibo eller Storytel? Då är du precis rätt ställe. För denna översyn kommer jag bara undersöka om det är Mofibo eller Storytel som verkligen är den bästa streamingtjänsten baserat på deras val, pris och användarvänlighet.

Inte vill läsa hela recensionen, men bara vill veta vilken som är bäst. Så du kan här gå direkt till slutsatsen.

Uppdatering: Mofibo och Storytel, blir ett.

Val

Det första jag testade två streamingtjänster på deras val. Båda har ett utmärkt urval av olika böcker som sträcker sig från de mest populära kriminalromaner intressanta biografier. Men vilken är egentligen det bästa valet?

För att testa detta, har jag varit baserat på 50 slumpmässigt bästsäljande böcker, och sett hur många av dessa böcker finns tillgängliga på Mofibo och Storytel. Resultatet kan du se nedan:

  • Mofibo: 24 av de 50 böcker som finns på Mofibo
  • Storytel: 28 av 50 böcker som finns på Storytel

I allmänhet, är mitt intryck att utskottet för Storytel är lite större och bättre. Skillnaden är så liten att det är svårt att välja en klar vinnare. Samtidigt fann två av böckerna på Storytel som inte kunde hittas på Mofibo, endast engelska. En bra idé är att söka efter några av dina favoritböcker respektive. Storytel och Mofibo, och även få en uppfattning om vilka av de tjänster som de har gett böcker.

(Small) vinnare: Storytel

Pris

Nästa sak jämfört sina priser. Båda Storytel och Mofibo kostar ett abonnemang 129 kr. Per månad, och båda tjänsterna kan testas gratis i 14 dagar. Så i denna kategori är varken en förlorare eller vinnare.

Vinnare: Inga

Ease

Det sista jämfört användbarheten på de två tjänsteplattformar . Båda plattformarna har både app för Android och iOS, men det är bara Storytel som har för Windows Phone. Vilket naturligtvis är ett plus för Storytel i denna bedömning.

Både deras plattformar fungerar riktigt bra (testad från en Android smartphone i denna översyn). Men om jag kommit fram till en vinnare i denna kategori är det faktiskt bli Mofibo. Detta beror på att Mofibos gränssnitt är betydligt mer hanterbart när Storytels gränssnitt kan verka lite rörigt. Till exempel är det lite lättare att hitta den bok som du tittar på Mofibo.

Mofibo vs Storytel användargränssnitt

Mofibos gränssnitt till vänster, och Storytels gränssnitt höger.

Detta måste sägas att detta är min subjektiva bedömning. Du kan naturligtvis ha helt motsatt uppfattning.

(Small) Vinnare: Mofibo

Slutsats

Det är svårt att välja en riktig vinnare när de två tjänsterna så påminner om varandra. Så det är väldigt mycket om dina preferenser när du måste välja vilken du ska använda.

Kommittén är viktigt för dig, då rekommenderas Storytel. Medan användargränssnittet är viktigt för dig, då rekommenderas Mofibo. Men du är osäker på vad som är viktigt för dig, då är det lämpligt att prova de två tjänsterna gratis i 14 dagar, så att du kan bedöma vilken du tycker är bäst. Du kan i själva verket helt fri rättegång tjänster för 14 dagar.

Du kan prova Storytel gratis här i 14 dagar:

Prova Storytel gratis i 14 dagar

Du kan prova Mofibo gratis här i 14 dagar:

Prova Mofibo gratis i 14 dagar

Om du har frågor eller ämnen som du tycker jag ska gå igenom i denna översyn, skriva det slutligen ner i kommentarerna.