Om Streamingnews.se

Först och främst vill vi tacka dig för att du använder dig av Streamingnews.se och är intresserad av veta mer om oss, vilket du kan få på den här sidan.

Streamingnews har funnits sedan september 2015 och har sedan dess utvecklats i rasande fart.

Streamingnews grundades med målet att göra marknaden för streamingtjänster i Sverige mer överskådlig. Det har vi gjort genom att samla och skriva om de olika streamingtjänsterna och lista de som erbjuder de bästa filmerna, serierna böckerna och tidningarna. Vi har också skapat och publicerat guider och rekommendationer gällande de bäst tillbehören för streaming så som hörlurar, högtalare, chromecast, smart-TV och mycket mer.

Under åren har vi hjälpt en lång rad svenskar med att hitta rätt bland det de söker efter, oavsett om det är en streamingtjänst, en bra film, en bra bok eller de bästa hörlurarna för att streama musik från din telefon eller surfplatta.

Vi fortsätter att hjälpa svenskar med att hitta rätt bland alla streamingtjänster och har över 30 000 unika besökare varje månad fördelat över våra danska, svenska, norska och finska hemsidor.

Bakom Streamingnews står vi – Jonathan Lindahl och Lasse Kjær. Du kan se bilder på oss nedan.

Om-streamingnews

Vi hoppas att du är en av de trettio tusen månatliga läsarna och att du får nytta av våra guider, artiklar och informationssidor. Vi hoppas också att du fortsätter att besöka oss.

Behöver du komma i kontakt med oss av någon anledning kan du göra det via kontakt-sidan.