Paradise Hotel 2017 är nu i full gång. Det är den 7. säsongen av den svenska versionen av Paradise Hotel. Detta år är ännu en grupp unga deltagare redo att ge dig underhållning varje vecka. Vill du se Paradise Hotel gratis kan du läsa hur man gör här.

Se Paradise Hotel gratis på Viaplay

Du kan se Paradise Hotel gratis utan reklam på Viaplay. Varje vecka finns alla avsnitt av Paradise Hotel på Viaplay. Förutom tidigare avsnitt och säsonger, finns också varje dag en förhandsvisning av dagens avsnitt. Detta innebär till exempel att onsdagens avsnitt kommer att finnas tillgängliga på Viaplay efter att tisdagens avsnitt visades på TV.

För att se Paradise Hotel 2017 gratis kan du skapa ett gratis konto på Viaplay.se. De första 14 dagarna är gratis, utan bindning och ger dig tillgång till allt innehåll på Viaplay.

På Viaplay kan du inte bara se den svenska versionen av Paradise Hotel, utan också de från andra länder. Du kan även se tidigare säsonger av de danska och norska versionerna av Paradise Hotel.

Se Paradise Hotel gratis på Viaplay

Paradise Hotel 2017

I år är det populära programmet Paradise Hotel tillbaka igen där 5 snygga killar och 5 heta tjejer är redo att underhålla dig från måndag till torsdag varje vecka.

De 10 deltagarna kämpar varje vecka för överlevnad på det vackra hotellet i Mexiko. Varje vecka kommer det in nya deltagare som försöker säkra sig en plats på hotellet och det finns alltid någon som vill byta ut någon annan. Varje vecka finns det även fördelar att vinna i tävlingar som hålls, och därmed kan vissa få immunitet vid torsdagens parceremoni.

Årets programledare är Malin Gramer som lett Paradise Hotel Sverige sedan säsongen 2013. Innan Paradise Hotel hade hon huvudrollen i filmen Trekant och har även varit programledare för andra program på TV4, TV3 och Kanal 5.

Deltagarna i Paradise Hotel 2017

Det börjar alltid med 10 deltagare på Paradise Hotel – 5 tjejer och 5 killar. Redan från första veckan kommer det dock in fler deltagare på hotellet. Nedan presenteras de 10 ursprungliga deltagarna.

  • Kevin
  • Sofia
  • Sanel
  • Kevin
  • Jakob
  • Haider
  • Ewelina
  • Andrea
  • Christopher
  • Amanda

Gratis Paradise Hotel på TV3 Play

Om reklam inte stör dig och om du inte har behov av att se varje avsnitt i förhand så är det ett alternativ att se Paradise Hotel gratis på Viafree.

Nackdelarna med att titta på Viafree är att…

… tisdagens avsnitt läggs upp först på onsdagen osv.
… du måste se reklam 3 gånger under avsnittets gång precis som på TV.

Se Paradise Hotel gratis på Viaplay

Har du frågor eller kommentarer, tveka inte att skriva. Ni är också välkomna att diskutera händelserna i Paradise Hotel i kommentarerna.