Den populära serien Keeping Up With the Kardashians är nu inne på 15e säsongen. Är du galen i Kim, Kourtney, Khloé och de andra från familjen Kardashian, så har jag en god nyhet till dig här. För du kan nämligen se alla avsnitt helt gratis (till och med helt utan reklam). Naturligtvis helt lagligt. Låt mig visa hur här nedanför.

Se Keeping Up With the Kardashians hos hayu

Du kan se alla avsnitt av Keeping Up With the Kardashians hos hayu. hayu kostar 49 kr i månaden, men du kan prova det gratis i 30 dagar. Under de 30 dagarna kan du använda tjänsten precis hur du vill för att se serien (+ att du även kan se många andra serier, som hayu erbjuder).

För att se Keeping Up With the Kardashians, ska du upprätta ett konto hos hayu. Det är ingen bindningstid. Så du är inte förpliktigad att fortsätta abonnemanget efter den 30 dagar långa provperioden.

Du ska vara uppmärksam på att det ännu inte finns svenska undertexter på innehållet på hayu. Men du kan se innehållet med engelska undertexter, om det är till hjälp.

Se Keeping Up With the Kardashians gratis på hayu

Keeping Up With the Kardashians

Keeping Up With the Kardashians är en amerikansk realityserie, där vi följer Kardashian- och Jennerfamiljen. Serien har sänts sedan 2007, och är idag en väldigt populär serie.

Keeping-Up-With-the-Kardashians

I serien följer vi:

Kim Kardashian: Kim är troligen den mest kända i familjen. Kim har varit stylist till en rad olika kändisar (t.ex. Paris Hilton). Men hon blev mest känd då en sexvideo dök upp på nätet år 2007, med henne och hennes dåvarande pojkvän Ray J. Idag är hon gift med Kanye West, och tillsammans har de tre barn: North, Saint och Chicago.

Kourtney Kardashian: Kourtney är den äldsta av de fyra syskonen, och har tre barn tillsammans med Scott Disick. Paret har dock haft ett ganska turbulent förhållande. Bl.a. på grund av Scotts missbruk samt att en bild offentliggjordes på Scott och hans ex Chloe Bartoli år 2015, medan Kourtney var hemma med deras nyfödda son.

Khloé Kardashian: Khloé är den tredje systern i familjen. Från 2009 till 2016 var hon gift med basketspelaren Lamar Odom. P.g.a. ett ganska turbulent förhållande separerade de dock år 2016, varpå hon blev tillsammans med en annan basketspelare, nämligen Tristan Thompson. År 2018 födde hon deras dotter, True Thompson.

Rob Kardashian: Den sista i flocken är Rob, som på grund av en depression har haft problem med sin vikt och därför inte medverkat i alla säsonger. Han förlovade sig med Blac Chyna 2016, som är en tidigare rival till familjen och har ett barn med Tyga (Kylie Jenners ex).

Kendall Jenner: Kendall Jenner är halvsyster till de fyra ovanstående, då hon är dotter till Kris och Bruce (nu Caitlyn). Kendall är en erkänd toppmodell, som bl.a. har arbetat för Calvin Klein, H&M, Victorias Secret m.fl. Utöver sin modellkarriär är hon även medförfattare med sin syster till 2 rosade böcker.

Kylie Jenner: Kylie är syster till Kendall och halvsyskon till de fyra andra syskonen. Likt sin syster har även hon varit modell. Men därutöver har hon även sitt eget reality-program. Hon har varit i ett förhållande med rapparen Tyga, men har idag ett barn med en annan rappare; nämligen Travis Scott.

Kris Jenner: Kris är mamma till alla ovanstående personer. De första fyra barnen fick hon med advokaten Robert Kardashian, medan hon fick Kendall och Kylie med Bruce Jenner (idag Caitlyn Jenner). Idag är hon manager till alla sina familjemedlemmar och har därutöver bl.a. varit producent bakom Khloé & Lamar.

Caitlyn Jenner (tidigare Bruce Jenner): Caitlyn Jenner har barnen Kendall och Kylie tillsammans med Kris Jenner. År 2015 bytte Caitlyn kön, och tog namnet Caitlyn Jenner. Det har idag gjort henne till en förebild för många transsexuella och homosexuella världen över.

Alla familjemedlemmar är idag världskända och har många följare på sociala medier. De ses ofta med andra kändisar som t.ex. skådespelare, designers m.fl. Om du vill följa deras väldigt populära serie, så kan du göra det som användare hos hayu, via knappen nedan. Kom ihåg att det inte är någon bindningstid. Så du är inte förpliktigad att fortsätta med abonnemanget, om du kommer fram till att det inte var något för dig.

Se Keeping Up With the Kardashians gratis på hayu

Har du några frågor, så skriv slutligen nere i kommentarsfältet.