SF Kids är en streamingtjänst för barn, och är utgiven av Svensk Filmindustri. Streamingtjänsten har bara innehåll för barn och du kan hitta en ocean av de mest populära barnfilmerna och barnserierna genom tiderna.

Prova SF Kids gratis i 30 dagar

Liksom hos andra streamingtjänster kan du också prova SF Kids helt gratis under de första 30 dagarna. Du, eller rättare sagt dina barn, får tillgång till alla filmer och serier under den gratis provperioden.

Prova SF Kids gratis

Efter att provperioden har löpt ut kan du välja att fortsätta använda abonnemanget för 59 kr./md. om dina barn är galna i tjänsten. Kom ihåg att provperioden är utan bindningstid, så du är inte tvungen att fortsätta med abonnemanget efter att ha avslutat din gratis period, kom bara ihåg att säga upp abonnemanget innan provperiodens slut.

Filmer och serier för barn

På SF Kids hittar du hundratals filmer och serier bara för barn. Det positiva med att ha denna fokuserade streamingtjänst är att du kan vara helt säker på att dina barn inte ser något opassande innehåll av misstag, eftersom hela utbudet har barn som målgrupp.

Utbud av barnfilm

Nu lite mera om själva utbudet av barnfilm hos SF Kids. Du kan faktiskt hitta en del bra barnfilmer hos tjänsten, både äldre titlar som man känner igen sedan man själv var barn och nyare titlar som är populära bland barn just nu.

Exempelvis kan du se gamla barnfilmer som Pippi Långstrump och Bröderna Lejonhjärta m.m. Det är klassiska Astrid Lindgren-filmer som aldrig går ur tiden och berättelserna kommer alltid att vara spännande för barn.

Du kan också hitta nyare filmer åt dina barn, som Alpha & Omega, Gruffalon och Djungelgänget. Kanske är det främmande titlar för dig, men de är några av de mest populära barnfilmerna idag.

Utbud av barnserier

Det är inte filmutbudet som är det mest imponerande på SF Kids, utan det är serieutbudet. Det finns ett nästan oändligt antal serietimmar hos SF Kids och det läggs ständigt till nya serier i utbudet.

Återigen finns det äldre titlar, som varit populära under många år, som t ex. Emil i Lönneberga, Alla vi barn i Bullerbyn och Alfons Åberg. Det är riktigt bra serier som direkt omfamnas av alla barns hjärtan.

Bland de nyare serierna hittar vi Brandman Sam, Byggare Bob och Babar och Badous äventyr. De är alla animerade serier av nyare kvalitet, med många fina färger och roliga figurer som direkt fångar ditt barns uppmärksamhet.

Astrid Lindgrens filmatiserade berättelser

Astrid Lindgren är en svensk barnboksförfattare och en av de mest kända i hela Norden. Många av hennes historier har filmatiserats antingen som spelfilm eller serier och några är animerade, medan andra är inspelade med riktiga skådespelare.

På SF Kids kan du se alla de Astrid Lindgren-berättelser som blivit filmatiserade genom åren. Det gäller bl.a. Karlsson på taket, Pippi Långstrump, Emil från Lönneberga, Ronja Rövardotter m.fl.

SF Kids på iPhone, Android och PC

Om du gärna vill att dina barn ska ha möjlighet att se på film och serier på en surfplatta eller telefon, kan du också enkelt använda dig av SF Kids. Det har nämligen utvecklats appar till alla iOS-enheter och Android-enheter, så dina barn kan streama direkt från alla surfplattor och smartphones.

Det är den bästa streamingtjänsten för barn och du kan prova den gratis i 30 dagar och fortsätta använda abonnemanget för 59 kr. i månaden, vilket är ett av de billigaste abonnemang du kan hitta hos en streamingtjänst.

Om du har några problem med att komma igång med SF Kids eller bara har några generella frågor om streamingtjänsten, är du varmt välkommen att lämna en kommentar härunder.