Är du spänningen och terror? Om så är fallet, så har du kommit till exakt rätt ställe. För vi har nämligen behandlats för dig och här samlas de 10 bästa och mest skrämmande skräckfilm på Viaplay.

Om du inte redan har ett konto Viaplay, då kan du få det gratis prova det i 14 dagar. Så du kan se alla skräckfilmer (+ andra filmer / serier) att de har, precis lika galen som du vill. Så ta en skål med popcorn framåt, sitta bekvämt i soffan, och förbereda dig för spänning och skräck.

The Purge: Anarchy

The Purge Anarchy

I 12 frantic timmar där våld och dödande är tillåten, är det viktigt att överleva. Tre olika grupper av människor som försöker överleva denna fruktansvärda natt i Los Angeles, där ingenting är som det ska vara. Men hur långt kommer de att gå för att rädda sig själva och varandra?

Renings: ”Anarki” är en fängslande och oförutsägbar skräckfilm där lagen blir akut. Efter den första filmen i serien var oväntat framgångsrikt ett år sedan på grund av sin enkelhet, är uppföljaren nu redo att ta världen med storm, och laddade kaminen för spänning och massor av spänning.

Se filmen gratis

The Collector

The Collector

Som Arkin stjäl en juvel för att bli av en gammal skuld, vet han inte vad han gav sig in på. För huset, där han tror att familjen är på semester, hålla en super intelligent och kallblodiga mördare till. Han är besatt av mänsklig smärta och hålla hela staden i schack med sina plågor.

The Collector har förvandlat huset till en dödlig krigsstigen med massor av fällor som Arkin nu måste försöka att övervinna. Men Arkin inte kommer undan så lätt. Han är nämligen också under press för att rädda en liten flicka som är i huset där Samlaren redan har tort klock husägare.

Se filmen gratis

Unfriended

Unfriended

Unfiended är en amerikansk film som tog de amerikanska biografer med storm (det tjänade inklusive $ 64.000.000, och kostar bara $ 1 för att göra). Den nådde tyvärr aldrig svenska biografer, men nu måste du strömma den från Viaplay.

Filmen handlar om de sex high school vänner som videochatt på Skype en natt. Men plötsligt får ett meddelande från en klasskamrat som begick självmord exakt ett år sedan. Först tror de att det är en som gör narr, men när flickan avslöja sina djupaste hemligheter det börjar bli riktigt obehagligt.

Se filmen gratis

Saw 1-7

Saw

Saw filmer är några av de mest erkända i skräck genre, och det är ingen tillfällighet. I sju filmer tortera en gammal sjuk man människor han inte verkar uppskatta livet. Han tvingar dem att gå igenom ett antal onödiga ångest, där de båda tvingas att skada sig själva och varandra.

Såg filmer är intelligent och mycket väl produceras, och om du har ett intresse i skräckfilmer där det är historia och känsla av twist, det finns inget bättre än dessa. Filmerna har sammanhang och berättar en lång historia om mannen som ”vill spela ett spel” med småaktiga brottslingar, narkomaner och mer.

Se filmen gratis

Kill Theory

Kill Theory

En grupp unga människor har avslutat testet och det ska firas i en liten hydda i vildmarken. Det visar dödlig när en seriemördare har lagt andra planer för vad som ska hända. Han har planerat en dödlig spel som tvingar ungdomar att döda varandra om de vill överleva.

Den makabra situationen för de unga överraskade dem alla, och nu börjar spelet, eftersom ingen av dem vill spela. Snart är det dock klart att det inte är roligt, och det måste nu tas vilda och drastiska beslut. Kill Theory är en nagelbitande thriller, och är garanterad spänning och dramatik.

Se filmen gratis

Insidious: Kapitel 3

Insidious Kapitel 3

Denna tredje filmen i serien kommer att äga rum före Lambert familjen är hemsökt. När tonåringen Quinn Brenner får reda på att hennes döda mor försöker komma i kontakt med sina kontakter hon klärvoajanta Elise Rainier, som finner sig gå med på att hjälpa Quinn.

Snart blir det tydligt att vissa har valts av de mörka krafterna och illvilliga demoner står på spel. ”Insidious: kapitel 3 ’är i likhet med sina föregångare spännande, oförutsägbara och särskilt obehagligt. Så om du är i besatthet vildaste låda, då denna skräckfilm du inte bör missa dig.

Se filmen gratis

Shelter

Shelter Viaplay Sverige

Cara Harding, spelad av Julianne Moore, är en psykiater som är tålmodig Adam. Adam säger att han har en delad personlighet. Cara är övertygad om att det inte existerar, men ju längre hon dyker in i Adam, desto mer klart det är för henne att hans lidande är verklig. Och mycket skrämmande.

Det visar sig att alla Adams tecken är baserade på verkliga personer, som alla har mördats. Shelter erbjuder en kuslig och skrämmande berättelse med imponerande skådespelar prestanda. Om du är i isiga berättelser med gåshud, Shelter filmen för dig.

Se filmen gratis

Cirkeln

Cirklen Viaplay Sverige

Eftersom en övernaturlig ond kraft dyker upp i ett svenskt by, tvingade sex flickor att övervinna sina problem och arbeta tillsammans för att bekämpa ondskan. Linneas, en av flickorna, bästa vän begick självmord, och det har varit att lansera en serie vilda utmaningar.

Nu flickorna kämpar för sin egen och världens överlevnad, men de måste ansträngande. Denna svenska spänningen från 2015 har varit mycket framgångsrik och är baserad på boken med samma titel. Filmning tog Sverige med storm och är den första filmen i en trilogi från engelsforstrilogin.

Se filmen gratis

The Amityville Horror

The Amityville Horror Viaplay Sverige

I mitten av 1970-talet flyttar Kathy, George och Kathy tre barn i ett fint hus på Long Island. Vad familj inte vet är att huset ett år tidigare var centrum för fem hemsk mord, där Ronald DeFeo jr dödade hela sin familj med ett gevär. Snart visar det förflutna från sitt fula sida.

Spöken kikar, stympade kroppar dyker upp, och det finns en konstant viskning. Särskilda George påverkas av konstiga saker och snart han utgör en fara för hela hans familj. Kathy söker hjälp, men det blir en kamp mot klockan. För familjen kan rädda sig innan George blir ett dödligt vapen?

Se filmen gratis

Scream 1, 2 och 4

Scream

Älskar du gyserfim (och slasherfilm), vet du definitivt även för den klassiska Scream (den första filmen kom redan 1996 och 4’ern dök upp i 2011). Och du kan nu strömma tre av de legendariska Scream-filmer (alla utom 3’ern) på Viaplay.

I 1’ern händer det första mordet när Casey och hennes pojkvän dödas. Och sedan blir Sidney attackerad av mördare, men när man ska komma undan. Stjärnreporter Gale försöka få några tyg för att göra ett program om det, men allt går inte som planerat.

Se filmen gratis

Det var i listan. Saknas någon film enligt dig, skriva det slutligen ner i kommentarerna.