Tycker du om att lyssna på en ljudbok på semester (eller någon annanstans där du inte har Internet-anslutning), så det är faktiskt möjligt med tjänsten Storytel.

Med Storytel Du kan faktiskt hämta sina ljudböcker offline, så att du kan lyssna på dem utan en Internet-anslutning via din mobiltelefon. Och i den här guiden kommer jag bara att visa dig hur man gör det.

Om du inte redan har gjort Storytel användning, så oroa dig inte. För kan du prova gratis i 14 dagar. Det inte finns några kopplingar, eller liknande. Så du kan alltid avsluta din prenumeration, om det inte är för dig.

Spara ljudbok offline

Det första du behöver göra är att ladda ner ljudbok ner på din mobila enhet så att du kan höra det offline. Gör så här:

Steg 1: Börja med att ange Storytels app på din mobila enhet. Inte har sin app, måste du börja med att ladda ner det och logga in med ditt användarnamn.

Steg 2: Gå sedan till ljudbok som du vill lyssna offline. Här trycker på knappen i bilden nedan.

Steg 3: Det kommer då att visa en popup-fönster där du trycker på Hämta offline. Då hämtar börjar. Kommer det att finnas en varning upp, peka ut just ja.

Nu har vi bara att vänta tills den är klar att hämta ljudbok ned på den mobila enheten.

Lyssna på ljudbok offline

När hämtningen är klar, kommer du nu att kunna lyssna på ljudbok utan internetuppkoppling. Detta gör du genom att gå in den givna ljudbok och tryck Lyssna på boken. Så bör ljudbok start.

Skulle du får problem eller har några frågor, skriv ner i kommentarerna. Så jag kommer att hjälpa dig så fort jag kan.