Är du galen i Kyle, Vanderpump, Lisa, Erika, Dorit och de andra medverkande ”hemmafruarna” från Beverly Hills, så har jag en god nyhet till dig. Du kan nämligen se alla avsnitt från de 8 första säsongerna utan reklam (till och med helt gratis i 30 dagar). Låt mig visa dig hur.

Se The Real Housewives of Beverly Hills gratis hos hayu

För 49 kr. i månaden kan du se alla avsnitt av The Real Housewives of Beverly Hills hos hayu. Du kan dock prova det helt gratis i 30 dagar. Det finns ingen bindningstid. Så du är inte bunden att fortsätta med abonnemanget efter gratisperioden på 30 dagar.

Utöver The Real Housewives of Beverly Hills, kan du även streama alla andra Real Housewives program (t.ex. The Real Housewives of Atlanta, The Real Housewives of Miami m.fl.) samt många andra program (tex. Keeping Up With the Kardashians m.fl.).

Du ska dock vara uppmärksam på att det ännu inte finns svenska undertexter till dessa program. Du kan dock se programmen med engelska undertexter.

Se The Real Housewives of Beverly Hills gratis på hayu

The Real Housewives of Beverly Hills

The Real Housewives of Beverly Hills är ett amerikanskt reality-program, där vi följer några rika kvinnor som bor i Los Angeles, Kalifornien.

The-Real-Housewives-of-Beverly-Hills

I serien följer vi bl.a.

Kyle Richards: Kyle Richards är en amerikansk skådespelerska, som bl.a. har varit med i åtskilliga filmer som barn. Hon har varit med i The Real Housewives of Beverly Hills sedan första säsongen. Hon har varit gift två gånger, men bor nu med sin man och barn i Bel Air, Los Angeles.

Lisa Vanderpump: Lisa Vanderpump är en brittisk restaurangägare, författare och skådespelerska. Likt Kyle har hon medverkat i serien redan från första säsongen. Lisa bor idag tillsammans med sin man och deras två barn i Beverly Hills.

Erika Girardi (även känd som Erika Jayne): Erika är en amerikansk sångerska och låtskrivare. Hon står bl.a. bakom sången ”Roller Coaster”, som legat i toppen på US Billboard Dance Club Chart. Sedan 1991 har hon varit gift med Thomas Girardi, som hon är gift med även idag.

Lisa Rinna: Lisa Rinna är en amerikansk skådespelerska, som har varit med permanent sedan säsong 5 (och som gäst i säsong 4). Sedan 1997 har hon varit gift med Harry Hamlin, som hon har två döttrar tillsammans med.

Kim Richards: Kim är en amerikansk barnskådespelerska, och är bl.a. syster till Kyle Richards, som också medverkar. Kim Richards är med permanent i säsong 1-5 samt som gäst i säsong 6. Hon har varit gift flera gånger och har barn med sina före detta makar.

Prova gratis i 30 dagar och se alla avsnitt med en gång. Kom ihåg att du inte binder dig till att fortsätta med abonnemanget. Så kommer du fram till att det inte är något för dig, kan du alltid säga upp ditt abonnemang vid en senare tidpunkt.

Se The Real Housewives of Beverly Hills gratis på hayu