N2ZFdepTu-w

C MORE kända för sin fantastiska utbud av filmer och serier. Nu har de fått en ny kritikerrosade serie i deras arkiv som heter The Young Pope, där den prisbelönta och Oscarsnominerade skådespelaren Jude Law är huvudrollen med Oscarsvinnande skådespelerskan Diane Keaton. Serien leds av även Oscarbelönade regissören Paolo Sorrentnino.

C MORE’ve premiären av serien på 2016/10/31 och du kan se första stycket helt gratis. Allt du behöver göra är att skapa ett gratis konto.

Se alla avsnitt gratis

The Young Pope åtgärder

The Young Pope

Serien Young Påven är om Lenny Belardo något förvånande väljs som den första amerikanska påven i historien. Det skapar glädje av vissa och förtret för andra i den katolska världen och snart friktion mellan katoliker skapade massor av intriger och maktkamper i Vatikanen. Hela tiden kämpar den unge Lenny befinner sig bekväm i den kraftfulla position han nu har och ta reda på vem han egentligen är.

Det är en serie fylld med dramatik och spänning om påven och Vatikanen har alltid varit fylld med mystik och skönhet och dök upp i massor av historier. Om inte annat, gör de två prisbelönta aktörer Jude Law och Diane Keaton, och Oscar-belönade regissören serien extremt attraktion.

Skådespelarna

De två stöd roller i serien är Jude Law som har varit Oscar nominerad 2 gånger och vunnit flera priser och Diane Keaton som har vunnit en Oscar och många andra utmärkelser. De har tidigare haft biroller och stödja roller i stora Hollywood-filmer.

Jude LawJude Law

Jude Law spelar huvudrollen Lenny Belardo väljs till ny och första amerikanska påve någonsin. Han har nominerats till två Oscars, för hans ledande roll i Cold Mountain och för sin biroll i filmen The Talented Mr. Ripley, kandidaterna är tillbaka från 2004. Dessutom har han blivit nominerad till tre Golden Globes och två BAFTA mm.

Hans mest kända roller är från den nya Sherlock Holmes-film där han spelar Dr Watson, och hans roll i Enemy at the Gates 2001 agerar slaget vid Stalingrad. Han har fått sin egen roll i en serie där han verkligen får visas hans fantastiska förmåga som skådespelare.

Diane KeatonDiane Keaton

Diane Keaton spelar rollen av systern Mary är en stödjande person Lenne Belardo i serien som motiverar honom och stöder honom som retmssige påve. Hon har en imponerande CV med en Oscar statyett tillbaka till 1978, då hon vann för sin huvudroll i Annie Hall, dessutom har hon varit nominerad tre gånger för Oscar. Hon har också vunnit och nominerats till en Golden Globe och BAFTA flera gånger.

Hennes största och mest kända roll är från Annie Hall film från 1978. Hon är mycket välkänd i Gudfadern-trilogin där hon spelade Michael Corleones, som spelas av Al Pacino, älskare och hustru. Här visar hon att hon är fortfarande en utmärkt skådespelare och har anpassat sig till flera generationer av film och serier.