Läs tidningar online

Vi rekommenderar


Testvinnare

Flipp svenska tidningar online

(Prova gratis i 30 dagar)

För kvinnor

Pling svenska tidningar på nätet

(Prova gratis i 30 dagar)

Det senaste inom streamingtjänster är streaming av tidningar. Allt i pappersform blir alltmer överflödigt eftersom man nu kan läsa tidningar online på exempelvis surfplattor och smartphones .

Det finns en mängd tjänster som erbjuder streaming av tidningar online. Det smarta med dessa tjänster är att du inte bara får tillgång till en tidning i månaden. Med hjälp av en prenumeration har du möjlighet att läsa fler än 20 tidningar i månaden. Du kan prova samtliga tjänster gratis i 30 dagar och ta reda på vilken tjänst som erbjuder dina favorittidningar.

Flipp

Flipp tidningar på nätet

Betyg: 5 av 5

Mediebyrån Egmont har via tjänsten Flipp bestämt sig för att digitalisera alla sina mest populära tidningar. Detta innebär att du som prenumerant på Flipp kan läsa 46 nya tidningar online varje månad. Du betalar ett fast pris för 46 tidningar i månaden och just nu kan du prova Flipp gratis i 30 dagar.

Egmont utger några av de mest lästa tidningarna i Danmark. De har bland andra magasin som Hus og Hem, Goal og Julia. Egmont äger och publicerar veckotidningarna Hemmets Journal och Nära. På denna tjänst får du tidningar till ett värde av 3.000 kr för bara 99 kr i månaden. Du kan läsa dessa 33 tidningar på tjänsten Flipp:

Pris: 99 kr per månad

Prova 30 dagar gratis

Pling

Pling tidningar på nätet

Betyg: 4 av 5

Ett av de mest omtalade mediebolagen i Sverige, Aller, har naturligtvis också en online-tjänst där du kan prenumerera på deras tidningar. Aller äger 26 magasin och veckotidningar som du kan läsa på nätet via tjänsten Pling.

Pling äger och publicerar välkända tidningar såsom Solo, Elle, Femina, Frida och många fler. De äger och publicerar också en mängd mycket populära veckotidningar. De veckotidningar som Aller ger ut varje vecka inkluderar: Allers, Hemmets Veckotidning, Hänt Extra, Veckans Nu, Året Runt, Hänt Bild, 7 TV og Hänt i Veckan.

Pris: 99 kr per månad

Prova 30 dagar gratis

Gratis tidningar på din iPad

Du kan med ovanstående streamingtjänster gratis få tidningar till hands under 60 dagar. Du kan nämligen prova både Flipp och Pling gratis i 30 dagar.

Med till hands menar jag bokstavligen till hands. Du kan läsa dem både på din smartphone och surfplatta. En surfplatta är dock att föredra då skärmen är större, vilket gör det lättare att läsa artiklar och se bilder i tidningen. Du har också möjlighet att ladda ner flera tidningar till din surfplatta så att du kan läsa dem även när du är offline.