Det finns inget som en stor ljudbok som du är helt fast. Men det finns så många ljudböcker där ute att det kan vara svårt att få en överblick över dem alla. Därför har jag samlat här de 9 bästa ljudböcker från Storytel enligt mig.

Oroa dig inte om du inte har en användare på Storytel. För kan du gratis prova det i 14 dagar genom att skapa en användare här. Så du kan lyssna på alla ljudböcker som du vill.

Min mormor hälsar och säger förlåt

Min mormor hälsar och säger förlåtElsa är en ung flicka. Rätt ensam och utan vänner. Hon har dock en superhjälte i hennes mormor till 77 år. Hennes mormor är den coolaste i världen. Hon körning utan körkort, skytte med paintball gevär och kan berätta historier om riket Miamas. Hon är mycket speciell och Elsas enda vän.

Men en dag mormor allvarligt sjuk och dör. Men på sin sjuksäng strax före döden skickar mormor Elsa på ett sista uppdrag: Hon måste be om ursäkt till alla invånare i grannskapet för allt hon har sagt och brytt dem i flera år.

Lyssna gratis på Storytel

Kvinnan på tåget

Kvinnan på Tåget ljudbokRachel sitter varje morgon på tåget från London. Men varför stanna tåget ut ur samma hus varje morgon? Rachel fascineras av det unga paret, som bor i huset. Hon iakttar dem och föreställer sig att det par som bor det perfekta livet.

Men en dag hon bevittnat något fruktansvärt i huset, och plötsligt försvinner kvinnan i förhållandet. Rachel blanda sig i polisens arbete, men hon hjälper inte saken. Rakel kan inte ens lita på sig själva. Kvinnan på tåget är en internationell bästsäljare.

Lyssna gratis på Storytel

Män som hatar kvinnor

Män som hatar kvinnor ljudbokMikael Blomkvist planerar att ta en paus från sitt jobb som journalist efter tre månader i fängelse. Sitt genombrott är inte på länge. Snart får han en mycket speciell och personlig uppdrag av Henrik Vanger, en pensionerad verkställande från Vanger.

Tillsammans med extravaganta Lisbeth Salander, nu red han i Vangers familjär förflutna och ta reda på varför hans unga BRONS SONDOTTER Harriet försvann för 40 år sedan. Det visar dystrare och blodig än någon av dem någonsin hade drömt om.

Lyssna gratis på Storytel

Att Inte vilja se

Att Inte Vilja Se ljudbokAnden världskriget var utan Sveriges deltagande. Men det var fortfarande att sätta sina djupa spår i familjen Lauritzen. Familjen är i själva verket ekonomiskt beroende av Tyskland, där både Oscars och Lauritz ”i-lagar är från, medan hemlandet Norge har ockuperats av tyskarna.

Snart är det rena helvetet. Med en son i SS, en av den svenska marinen och en dotter i den norska motståndsrörelsen, är familjen nu rivas till atomer. I slutändan är allt annat än överlevnads fråga. Inte vill se är den fjärde volymen i Jan Guillous bästsäljande roman serien ”The Great Century”.

Lyssna gratis på Storytel

Femtio Nyanser av honom

Femtio nyansar av honomAnastasia Steele är en ung 21-årig kvinna som ska intervjua den karismatiske affärs Christian Grey för ett universitet tidningen. Hon faller för sin vackra exteriör, och det tar inte lång tid innan de börjar en vågad och djärv släkting.

När förhållandet går i kristna termer, Anastasia snart ut ur skumma och dyster baksida som Christian har. I synnerhet sexuellt, han har demoniska tankar. Men Anastasia inser också att hon har mörka sidor, som hon aldrig trodde fanns.

Lyssna gratis på Storytel

Ringarnas Herre: Ringens Brödraskap

Ringens Brödraskap ljudbokSagan om Ringen: äventyret om Ringen är den första volymen i trilogin Sagan om Ringen. Sauron, den onda prinsen, saknas endast ringen för att göra sin makt helt. Den lilla hobbit Frodo måste se till att Sauron inte fånga ringen. Men Frodo har ett problem.

Ringen kan spåras av Sauron alla platser på jorden, och därför det enda alternativet är att förstöra ringen. Frodo syftar till att förstöra ringen, men det måste vara på samma plats som när den skapades. I Mount Doom ligger i Saurons rike.

Lyssna gratis på Storytel

61 timmar

61 timmar ljudbokJack Reacher hamna i en buss olycka efter en svår snöstorm. En kvinna är fortfarande envis och vill ha rättvisa från olyckan sker. Men om hon är att vittna, måste hon få hjälp.

En kallblodig och effektiv mördare i själva verket går upp nära staden Bolton, där olyckan medan en underjordisk militär anläggning blir centrum för ärendet. Snart är det Jack och kvinnan på den andra. Men spelet är hårdare och motståndare starkare än de någonsin kunde föreställa sig. De närmaste 61 timmarna kommer att vara avgörande.

Lyssna gratis på Storytel

Fladdermusmannen

Fladdermusmannen ljudbokMan änden norska polisen Harry Hole stående på flygplatsen i Sydney. Han kommer att genom passkontrollen. Planen är att han måste ner för att lösa mordet på en norsk kvinna.

Tillsammans med sin australiska kollega Andrew Kensington han ger sig i Sydneys mest sjaskiga gator att lösa mordet. Specifikt, Red Light District i Sydney. Men snart inser Harry att han är en del av ett spel där han har fått en betydande roll. Det visar sig att det är en seriemördare som står på spel.

Lyssna gratis på Storytel

För dig blottad

För dig blottad ljudbokEva har just börjat jobb i New York. Hon kommer att arbeta på en reklambyrå som ligger i en byggnad som ägs av Gideon Cross. Även när hon möter Gideon första gången, det finns en bra kemi mellan dem. En kemi är överväldigande för dem båda.

En kemi som verkar vara en relation. Men inte en vanlig relation. Både Eva och Gideon har utsatts för saker som har gett dem stor känslomässig skada, och därför ingen av dem lätt att älska en annan. Detta är den första boken i en fiktion, erotisk trilogi om Eva och Gideon kärlek.

Lyssna gratis på Storytel

Det finns en enorm mängd andra riktigt bra ljudböcker på Storytel. Tror du jag saknar några på denna lista, skriva det slutligen ner i kommentarerna.